Nuotrauka 0
Nuotrauka 1

ACD-80 didelės galios oro siurblys AC ir DC dvejopos paskirties baterija deguonies praplovimo siurblių žuvų bakas baseinas deguonies siurblys 60W

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€94.88
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k7115

Techniniai duomenys:

Oro siurblio modelis: ACD-80

Dozatorius: 12 skyles

Įėjimo įtampa: 210V-230V

Normalios ventiliacijos gylis: apie 1~1,5 m

Įėjimo galia: 60W

Darbo laikas: ≥8 VAL.

Išmetamųjų dujų tūris: ≥80L/min

Įkrovimo laikas: ≥12H

Išmetimo slėgis: 0.035 MPa

Pakuotės svoris: 10KG

Populiarinimas paprasta žinių apie oro siurblys

Darbo principas oro siurblys:

Principas oro siurblys yra paspausti oro į vandenį, kad deguonies ore yra visiškai susisiekė su vandens telkinys, taip, kad deguonis yra integruota į vandenį, todėl padidėja ištirpusio deguonies vandens telkinyje užtikrinti augimo poreikius deguonies naudojantys organizmai.

Todėl, deguonimi yra glaudžiai susijusi su kokybės vandens kokybę.Akvariumas paties dydžio, gera vandens kokybė yra labiau tikėtina, kad ištirptų deguonies, o deguonies kiekis yra didesnis.Todėl vandens kokybės, žuvų auginimas yra taip pat labai svarbi!

Atsargumo priemonės vartojant

1. Po kiekvieno naudojimo bateriją, ji turi būti sumokėti kaip galima greičiau.Kai oro siurblys baterija yra visiškai įkrauta, kai jis nėra naudojamas 3-5 mėnesius, prašome įkrauti vieną kartą, užtikrinti eksploatavimo laiką be priežiūros baterija mašina;

2. Naudodami KINTAMOSIOS srovės maitinimo ilgą laiką, prašome naudoti nuolatinės SROVĖS maitinimo šaltinis reguliariai (ne rečiau kaip kartą per mėnesį), būdas: ištraukite AC maitinimo.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar