Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

100ML Automobilio Salono Valiklį, Perorganizuoti Savo Automobilio Išvaizdą Su Pažangias Technologijas Plačiai Taikyti Automobilio Salono Valiklį

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€0.86 €0.49
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k1257

100ML Automobilio Salono Valiklį, Perorganizuoti Savo Automobilio Išvaizdą su Pažangias Technologijas Plačiai Taikyti Automobilio Salono Valiklį

Perorganizuoti jūsų automobilio interjero ir eksterjero su mūsų pažangios automobilinis siurblys, kuris giliai pašalina dėmes, purvą ir nešvarumus, todėl atrodo kaip naujas.

Mūsų automobilių cleaner yra saugus naudoti visų spalvų plastikinės ir guminės, suteikiant žvilgesio ir ilgalaikę dangą.

Atnaujinti, antspaudas, ir apsaugoti bet kokio interjero ar eksterjero paviršių su mūsų plastikinės dalys, kvalifikacijos kėlimo, kuri trunka mėnesius.

Idealiai tinka RVs, automobilių plastikinės dalys, ir odos paviršių, pavyzdžiui, skydus, kušetės, ir durų rankenos.

Padaryti jūsų transporto priemonės techninės priežiūros vėjas mūsų turi turėti automobilių remonto agentai.

Aprašymas:

Šitas lakas yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, užtikrinti saugą, užtikrinant blizga išvaizdą jūsų automobiliui.

Mūsų automobilio salono valiklis puikiai tinka įvairių paviršių, pavyzdžiui, skydus, sėdynės, vairai, porankiai, ir net interjero ar eksterjero ratų.Ji labai pašalina dėmes, purvą ir nešvarumus, todėl jūsų automobilio atrodo visiškai nauja.

Ji ne tik atkurti išvaizdą jūsų automobilio plastikinių detalių, bet jis taip pat veikia kaip remonto restauratorius vaškas metrų restauratorius.Su savo pažangios technologijos, jis reconditions ir apsaugo bet kokio interjero ar eksterjero paviršių mėnesių į priekį.

Šis produktas yra ne tik lengviesiems automobiliams vienas; jis taip pat idealiai tinka RVs, ir nieko, oda kaip skydus, kušetės, ir durų rankenos.Jo universalumas daro, jis turi turėti visus jūsų transporto priemonės techninės priežiūros poreikius.

Prekės Pavadinimas: Automobilio Salono Valiklį

Medžiaga: Skystas

Savybės: Platus, Universalus, Unikalus Dizainas

Dydis Informacija:

Talpa: 100ML

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Automobilio Salono Valiklį

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas: 100ml

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar