Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

1pcs Automobilių Scratch Repair Pen Scratch Remover Užpildas Dažų Rašiklis Žymeklis Kailis Aplikatorių Dažų/Rašalo/Skysto Metalo/Emalį Pakeičia

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€47.56 €23.78
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k11361

Savybės:

*Lengva Naudoti:Skiesti dažai vandeningas nuoseklumą ir supilkite jį į baką, jį laikyti kaip rašiklį ir dažų/rašyti tolygiai ant paviršiaus, leidžiant dažų tūptinės švelniai.Maišymo Būdas: Paimkite nedidelį kiekį dažų ir sumaišykite 1:1 su vandeniu, siekiant geriausių rezultatų.

*Dažų rašiklis yra pagamintas iš aukštos kokybės metalo,kuris yra patvarus ir gali būti naudojamas

*Tikslumo & Fine Perlinis: Su itin smulkių plunksnų suteikti jums drip-nemokamai, nuosekliai pločio linija.Todėl galite retušuoti net mažyčiai lustai, nenaudojant per daug dažų ir su puikiu retušavimas rezultatus.

*Derliaus Įstrižos Juostos Dizainas: statybos su objektyvų žiedą pasviręs svirties rankena vintage jaustis kaip jei ji buvo panaudota atgal į viduramžių iki 19 a. AD, kai plunksna rašikliai buvo naudojami.

*Multi-surface Programos: Pakrypęs Baudos Linijos Dažų Rašiklis yra naudojamas kaip meno kūrimo terpę pridedant įvairių dažų/rašalo/skystų metalų/emalius, kad beveik bet kokio lygaus paviršiaus.Ir turi pigmento saugojimo funkcija ir labai smulkių plunksnų meno veikla, pavyzdžiui, paieškos, piešimo ir rašymo, ir taip pat tinka pakartotinės apdailos kai kurie baldai ir įranga.

Techniniai duomenys:

Būklė:Nauja

Tipas: Automobilių Scratch Repair Pen

Vienetų skaičius:1

Medžiaga: Metalas

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Parengiamojo Montavimo Tipas:Tiesioginis Pakaitalas

Dydis:Maždaug:0,5 MM

*Universalus Įmontuoti =YES

Paketas Apima:

1*Automobilių Scratch Repair Pen

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Parkeris

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar