Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

MGPM SMC, Tipas Pneumatinis Kompaktiškas Vadovas Cilindrų MGPM12 MGPM16 MGPM20 MGPM25 MGPM32 MGPM40 MGPM50 MGPM63 MGPM80 Insulto 10/20/30/40

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€14.30
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k99296

Pristatymas:

1-3 darbo dienų po užsakymo pateikimo, prekės bus pristatomos pagal adresą, kurį paliko ant platformos.

Importo muitai ir mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

, Jei jums nereikia gauti savo prekes laiku, prašome nedvejodami susisiekite su mumis per platformos informaciją.Mūsų klientų aptarnavimo patikrins statusą, tu.

Grąžinimas:

Mes suprantame, kad kartais prekės gali paaiškėti, kad būti tik tai, ko jums reikia.Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama per 2 savaites nuo sklypo gavo ir originalus sąlyga ir pakuotės.Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant elementus ir mes pateiksime pristatymo adresą.Nesiųskite be ryšio.

Garantija:

Vienerių metų garantija yra siūlomi naujienos. 60 dienų garantija už naudojamas.Jei produktas sugesdavo pagal tinkamą naudojimą pagal instrukcijoje per garantinį laikotarpį, susisiekite su mumis norėdami gauti siuntimo instrukcijos ir siųsti jį atgal į jūsų laivybos išlaidos .

Atsiliepimai:

Grįžtamasis ryšys yra svarbus mums visiems, dalyvaujantiems bendrijos.Mes visada stengiamės skirti išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Todėl jūsų TEIGIAMAS GRĮŽTAMASIS ryšys yra labai svarbus.Jei turite klausimų apie produktą, kai jūs jį gauti, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Jei manote, kad produktas yra labai geras, prašome mums duoti teigiamų atsiliepimų.Ačiū už jūsų pagalbą!Mes teikiame visą spektrą dulkių siurbimo taurėmis.Kai tai, ko jums reikia, nėra nuorodos, galite susisiekti su mumis.Mes teikiame visą spektrą aksesuarų

  • Tipas: Cilindras
  • Prekės Pavadinimas: AFR
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar