Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Macury Varžtas Veržlė Bžūp Speedual Serijos Nulio 10X 8X 11X Nulio 9 10 Dualtron Elektrinis Motoroleris Veržle, apsauga nuo dulkių Apsaugoti 22mm 18mm

    (3) 5
(3 Atsiliepimai)

€11.18 €3.68
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k97631

Pagrindiniai Klausimai, Prieš Perkant

* Mes suteikiame 2 modeliai, th didesnį tinka 22mm riešutų, mažesnioji tinka 18mm riešutų.Prašome patikrinti, ar jūsų motoroleris tai riešutų, ir pasirinkti atitinkamą vienas. * Logotipas ant dangtelio yra OKSO, ne MINIMOTORS, tačiau medžiagos yra tos pačios, jis pagamintas iš gumos. * Riešutų NULIO 10X/Speedual s ašies kirtimo variklis buvo 18mm prieš 2020/08, bet tada jie buvo keičiami į 22mm.Gal mes, kad būtų pakeisti dydį dar kartą ateityje, taigi, geriausias būdas yra, kad jums priemonę, kad riešutai ne pirmą kartą prieš jums priimti sprendimą. * Mes išbandėme šiuos dangtelius ant Nulio 9/10/8X/10X/11X, ir Dualtron 1/2/Ultra, jie puikiai tinka. * Daug kitų motorolerių gali suteikti šių riešutų kepurės, bet man reikia jus informuoti dar kartą, prašome priemonė riešutų dydžio ne pirmą kartą prieš jums užsisakyti juos, jei kepurės nereikia tilptų jūsų motoroleris, nenorėčiau prisiimti jokių įsipareigojimų, ir aš, žinoma, nebus grąžinti jums. * Jums reikia pataisyti dangtelis sandariai, ar tai labai lengva prarasti, kai jūs vairuoti motorolerį. * Bžūp yra pagamintas iš gumos, todėl grubus edge yra neišvengiamas, jei jums rūpi, kad prašome ne pirkti jį.Bžūp yra naudojamas nuo dulkių/rūdžių/nelygumai, tai nėra sudėtingas, amatai. * Kaina neįeina muitų ir mokesčių.Yra tam tikra tikimybė, kad prekės bus tikrinami muitinės, jeigu pakuotėje yra tikrinama, jums reikia sumokėti muitinei youself.Aš nežinau konkrečių muitų tarifo standarto.Jums reikia paklausti apie muitinės agentūra savo šalyje.

Žymos: riešutų.

  • Tipas: riešutų bžūp
  • Modelio Numeris: OKSO
image

Vartotojas

5
2023-08-21

“Ačiū, viskas atėjo. Super.”

image

Vartotojas

5
2023-07-12

“Nepriekaištingos dėl zero10x, tiksliai originalai. Aš rekomenduoju. Super greitas pristatymas. Niekada nusivylęs Macury👌”

image

Vartotojas

5
2023-06-10

“Viskas puikiai ”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar