Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Komercinės Kiaušinių Dėklas Mašina Smulkaus Verslo Kiaušinių Dėklas Gamybos Linijos Mašina Priėmimo Kiaušinių Dėklas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€4 749.41
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k97576

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Nes laivybos išlaidos didėja greitai, neseniai, visi mūsų produktai svetainėje NĖRA nemokamas pristatymas kainą.Galutinė kaina su vežimui taikomos faktinės išlaidos, prašome patvirtinkite su mumis, prieš jums padaryti užsakymą.

Kiaušinių dėklas priėmimo mašina Punktas

Komercinės Kiaušinių Dėklas Mašina Smulkaus Verslo Kiaušinių Dėklas Gamybos Linijos Mašina Priėmimo Kiaušinių Dėklas

Pergamentinis Popierius Pyragą, Kiaušinių Dėklas/Taurė Formavimas/Priėmimo Mašina Įdiegti:

Kiaušinių dėklas mašina naudoja popieriaus atliekų, kaip žaliavų gaminti įvairių rūšių produktus, atsižvelgiant į jūsų reikalavimus, pvz., kiaušinių dėklai, kiaušinių dėžės, kiaušinių dėžutes, apple dėklai, vaisių padėklai, pramoniniai padėklai, sėja padėklai ir kt.Mūsų mašinos būti celiuliozės gamybos sistema, formavimo sistemą ir džiovinimo sistema.Šios gamybos linijos, daugiausia naudojami produktai su paprasta struktūra, tačiau per didelis kiekis, pvz., kiaušinių dėklai, vaisių padėklai, taurės vežėjų ir vienkartinių medicinos priežiūros produktai.

Popieriaus atliekų Perdirbimo Kiaušinių Kartoninė Dėžutė Kiaušinių Dėklas Priėmimo Mašina, Pakavimas ir pristatymas

Įmonės Informacija

ZHENGZHOU ŽINOMA, IMP.IR EXP.CO., LTD, kaip dukterinės įmonės Valstybei priklausančių grupei priklauso pridėti vyriausybė įmonė,Įkurta 1986 m ISO9001-2008 tarptautinius kokybės sertifikavimo .Mūsų kompanija yra gamintojas ir prekybininkas specializuojasi esearch, kūrimo ir gamybos, mašinų įranga.Su platų jaunesniųjų ir vyresniųjų inžinierių ir profesinės R&D,projektavimas ir gamyba, inovatyvių aukštųjų technologijų įmonių.Bendrovė turi brandžios technologijos, specialistų ir techninių darbuotojų,Mūsų įmonė specializuojasi Mini putpelių kiaušinių priėmimo dėklas mašina ir t.t. yra sukurti sėkmės ir laimėti aukštos reputacijos su šalies ir užsienio klientams,..Mūsų gamykla yra įsikūrusi zhengzhou City,Henan Provincijoje, Kinijos, patogus susisiekimas prieiga.Su pirmaujančių lygio gamybos technologijos, visi mūsų produktai atitinka tarptautinius kokybės standartas, CE, GMP, RVASVT ir ISO9001 sertifikatus ir yra labai vertinama visame pasaulyje.

Atkreipkite Dėmesį!!!

1.Mūsų kainos yra pagrįstas CFR prekybos sąlygos, kurios yra laivybos jūra, mes padėsime jums organizuoti vežimo jūra ir pristatyti į artimiausią jūrų uosto!Atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.

Laivybos dokumentus, mes galime tiekti yra važtaraštis, Komercinė Sąskaita faktūra, Pakavimo sąrašas.Jei turite kokių nors kitų dokumentų,kreipkitės į mūsų pardavėjas prieš siunta!

2.Apie mašinos dydžio, prašome taikomi produkto aprašymas.Prašome pažymėti, ten gali būti kai kurių dydžio nuokrypis dėl rankinis matavimas, kuris yra tikrasis.Jeigu jums reikia tiksliai dydžio, kreipkitės į mūsų pardavėjas patvirtinti jį dar kartą, prieš pateikdami užsakymą.

3.Pirkėjai turėtų tikrinti paketas / prekių kruopščiai prieš pasirašant prekių gavimą.Jei yra jokią žalą, prašome imtis nuotraukas ir vaizdo įrašus, ir, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, mes pasistengsime padėti jums užduoti skundus ir pretenzijas!

4.Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų mašina priklauso tinkinti produktą, tai nereikia priimti "anuliuoti jo užsakymą," kartą organizuoti gamybą.

Susisiekite su mumis

Jeigu jus domina ši mašina arba turite kitų poreikius,prašome nedvejodami kreipkitės į mane!

  • Raktiniai Žodžiai: popieriaus kiaušinių dėklas priėmimo mašina gamybos linijos
  • function2: kiaušinių dėklas liejimo mašinos pardavimo
  • funkcija: kiaušinių dėklas liejimo mašinos pardavimo
  • Naudojimas: Perdirbti Atliekas, Popieriaus Langelį, Todėl Kiaušinių Dėklas Formavimo Mašina
  • Modelio Numeris: KN-YZ-F1000
  • Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė): 1000pcs/h
  • Galia (W): 2.2 kw
  • Pavadinimas: Gamyklos kaina popieriaus kiaušinių dėklas kartono formavimo mašinos
  • WhatsApp: 0086 17719817338
  • Prekės Pavadinimas: GIFCO
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Įtampa (V): 220V
  • Punktas: gamybos linijos kiaušinių dėklas formavimo mašina
  • function1: popieriaus kiaušinių dėklas kartono formavimo mašinos
  • Medžiaga: Anglies Plieno
  • Kontaktai: CRYSTAL
  • function3: visiškai automatinis popieriaus liejimo iki kiaušinių patiekalus mašinos

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar