Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

8 Core 99% 7n Gryno Sidabro, Paladžio, Kabelis, Ausines Audio Technica ATH-ADX5000 ATH-MSR7b 770H 990H A2DC Ausinių LN008385

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€111.75 €55.88
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k95558

Už pusės muzikos grotuvas mes galime pasiūlyti 3.5 mm 3 polių (Stereo) Kištuko, 3.5 mm 4 Polių subalansuotas kištukas, 2,5 mm 4 Polių subalansuotas kištuko, 4.4 mm Male balanced kištuko, XLR 4 Polių Male plug, XLR 4 Polių Moterų plug, Dviguba XLR 3 Polių Male plug, Dviguba XLR 3 Polių Moterų kištuko, 6.5 mm Male Plug, 4 in 1 Kištukas L Formos Kištukas, 3 in 1 Kištukas Tiesus Kištukas, Iphone Kištuko, C Tipo kištukas jums pasirinkti.

Šalia ausines arba ausinių kištukas yra tas pats, kaip išvaizda parodyta mūsų nuotraukas.Ausines arba ausinių kištukas yra ne pasirinkimas ir pritaikymas.Produkto Pavadinimas: 99.99999% 7N Gryno Sidabro 0.01% Paladžio Lydinio pintas Maišyti PVC Apsauginė Įvorė

Pagrindinės Medžiagos: 99.99999% 7N Gryno Sidabro 0.01% Paladžio Lydinys

Vidaus Pagrindinės Struktūros: 7*0,1 mm Padidinti skerspjūvio plotas su mažo atsparumo laidus;

Kabelio Skersmuo: 30AWG Skersmuo: 1,3 MM (Kiekvieną Laidą)

Išorinė Medžiaga: Aukštos skaidrumo PVC Apsauginė Įvorė

Izoliacinės Medžiagos: Litz

Bendras Ilgis:± 5cm -10cm

Varža: Inudctance: 0.4 uF/m

Lydmetalis : YouBang Sidabro įtraukti Lydmetalis

Kištuko medžiaga: Ultra Lengvųjų orlaivių Aliuminio blizgančios Galvanizavimo.

Splitter Medžiaga: Ultra lengvųjų orlaivių Aliuminio blizgančios Galvanizavimo.

Siekiant dar labiau pagerinti grynumas ir aiškumo garso mes naudojamas storesnis 7n vieną crystal gryno sidabro laidininkų.Tai labai skiriasi nuo kitų pardavėjų pigiai gryno sidabro laidus.Mūsų viela yra didesnio skersmens ir priduria pėdsakų paladžio padidinti sluoksniavimasis garsą, Kiek žinau, ir kiti pardavėjai paprastai naudoti 0.04 mm arba 0,05 mm ultra-fine 4n gryno sidabro viela be paladžio turinį.Nors tai yra gryno sidabro vielos, grynumo ir varža yra ne idealas, o tik privalumas yra tai, kad kaina yra santykinai pigus.Jeigu dirbate aiškesnis garsas, atskyrimo, ir jausmas, sluoksniavimasis, aš primygtinai rekomenduojame jums išbandyti mūsų laidą.

Su šiuo eachdiy interneto kabelį, jūs galite lengvai pakeisti savo kabelinės su patobulinta vienas.Ji siūlo daugiau galimybių rinktis savo hifi ausinių.

Kabelio priima specialios pynimo technika.Atrodo sudėtinga, bet taip pat elegantiškas ir tvarkingas tokiu atrodyti.Ji mano, minkštas ir lengvai būti laikomi be jokių tangling.Į lankelis taip pat yra išankstinė formos į geriausias kampas, kad tilptų jūsų ausies saugiai.Jūs galite dėvėti ją, nesvarbu, jums patinka muzikos tyliai arba daro sporto.

Mūsų kabeliai yra sukurtas su itin grynas,7N vieno krištolo, sidabro, Paladžio Lydinio inžinerijos teikti švariausių, dauguma muzikos pateikimas.Mūsų viela yra tuščia priemaišos ir kristalo ribas, paliekant nieko tarp jūsų ir muzikos.tobulinti į bendrą skaidrumo ir aiškumo garso.

Mūsų kabelių pagerinti klausymo malonumą, bet high-end ausinės, papildymas ir energijos su fantastinis soundstage.Jis leidžia savo muziką išreikšti save visiškai, nes jis pašalina uždangos, kad akcijų ausinių laidai dažnai prideda.

Sidabro, Paladžio Lydinio sruogos paaiškinti priemonė atskirti, padidinti soundstage, ir rasti anksčiau prarado aukšto ir vidutinio dažnio garsus.Pereinamasis vyksmas atrodo, solidaresnę ir boso griežtesnė, labiau kontroliuojamas garso.

Nauji duomenys ir aiškumo į viršų pabaigos ir pateikti švaresnis skaidresnį garsą.Kontrolės bosas geriau.

Patarimai: 3.5 mm 4 polių Subalansuotas Kištuką (Bal) kabelis darbą Hifiman Serijos Žaidėjas (R2R2000 ir tt..), Qulcos qa361 Grotuvas , COWON PLENUE S Grotuvas ,F. GARSO FA2 XS03 ir kitų žaidėjų, kurie buvo susiję su uostų.MobilePhone "Iphone" ar normalus žaidėjas negali dirbti (Viena pusė neturi garso, jei jūs naudojate 3.5 mm subalansuotas laidą apie juos).Jei neturite Hifi professional muzikos grotuvas, Prašome pasirinkti, 3.5 mm 3 polių prijunkite kabelį.

Prašome atkreipti Dėmesį: nuotraukos yra tik nuoroda,Kai kurios dalys gali skirtis nuo nuotraukos,Prašome daiktas kaip standartas.Mes turime teisę galutinio išaiškinimo.

  • Prekės Pavadinimas: lunashops
  • Pakuotė: No
  • Elemento Tipas: Ausinių Laido
  • Medžiaga: Metalo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Audio Technica ATH-ADX5000 ATH-MSR7b 770H 990H A2DC Ausinių LN0

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar