Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

23.6 Colių Šalmai, Virvės 23.6-43.3 Colių Ištraukiama Motociklo Bagažo Dirželiai Ištraukiama Privalomas Laidą Šalmai, Lagaminai, Dėžės

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€7.69
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k88416

Aprašymas:

Motociklo Bagažo Dirželiai gali būti ištemptas iš 23.6 colių 43.3 cm.Tinka įvairių privalomų reikalavimų.

Abiejuose galuose, į elastinga privalomas virvė yra karabinai kabliukai, kurie gali būti pritvirtinti prie inkaro tašką, be lenkimo, nesilaikantiems arba paslysti.

Labai elastinga bagažo virvė yra puikus tvirtinimui motociklo šalmai, lagaminų, dėžių ir kt.

Specifikacija:

Pavadinimas: Motociklas bagažo virvė

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda

Savybės: lengva naudoti, elastinga, tampus

Dydis: ilgis: 60 cm / 23.62 colių (vid.)

Svoris, Talpa: 20 kg

Elastinga Ilgis: 60-110cm / 23.6-43.3 colių

Pakavimo Sąrašas:

1 x Motociklo Bagažo Virvė

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Elastinga Bagažo Privalomas Laidas: labai elastinga bagažo virvė yra puikus tvirtinimui motociklo šalmai, lagaminų, dėžių ir kt.Tai suteikia daugiau jėgų, kad būtų užtikrinti bagažo ant dviračio ar motociklo ir užkirsti kelią krovinius iš skenavimas.

2.Reguliuojamas Dirželis: Motociklo Bagažo Dirželiai gali būti ištemptas iš 23.6 colių 43.3 cm.Tinka įvairių privalomų reikalavimų.

3.Karabinai Kabliukai: elastiniai privalomas virvę su karabinai kabliukais abiejuose galuose gali būti tvirtinamas prie inkaro tašką, be lenkimo, nesilaikantiems arba paslysti.

4.Stiprus ir Patvarus: Į Šalmai Dirželis yra stiprus ir dėvėti, atsparus smūgiams, UV spindulių ir drėgmės, atsparus vandeniui.Latekso branduolys yra apsaugotas nuo UV spindulių užtikrinti gerą keliamoji veiklos (keliamoji 20kg) ir ilgą tarnavimo laiką (daugiau nei 20 metų).

5.Platus Programas: Puikus tvirtinimas, krovinių, automobilių kamieno, sutvarkyti lauko stovykla, palapinė, tentas, ir t.t.Idealiai tinka tvirtinimui motociklo šalmai, lagaminai, juda dėžės ir kt.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: Poliesteris

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar