Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Beisbolo Kepurę Dviračių Šalmai Lengvas Dviračių Šalmai Suaugusiems Beisbolo Šalmai Miesto Laisvalaikio Kelių Ir Kalnų Jojimo Saugos Šalmai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€70.46 €35.22
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k84222

Savybės:

Atsparus smūgiams: Priimti didelio stiprumo ABS, ir kvėpuojantis audinys, moterų motoroleris šalmai yra lengvi ir atsparus įbrėžimams.Svarbu, įranga, lauko sporto entuziastai.

Geras Dizainas,: Vyrų motoroleris šalmai turi plataus kampo dizaino, kad neuždengtų akių linija; Ji yra mielas formą ir beisbolo kepurės stilių.Be to, jis yra labai lengvas, nesijaučia sunkus, ir yra patogūs dėvėti.Ir su atspindinčiomis juostelėmis pagerinti jojimo saugos.

Suteikiame Jums Sauga: Dviračių šalmai siūlome jums didesnį saugumą ir sumažinti galimybę galvos traumų, o žirgais.Jis gali geriau apsaugo galvą, apsaugos, ir smūgio absorbcijos.

Kelis kartus: Jis yra daugiafunkcinis.vyriški dviratininkų šalmai tinka važiavimas dviračiu, slidinėjimas, beisbolas, riedlenčių ir kitų sporto šakų.Puikiai tinka vyrų ir moterų eiti.

Patogu naudoti: dviračių šalmai yra paprasta naudoti.Ji reguliuojama sagtis dirželiai įvairių galvos dydžio lengva fiksacija.Taip pat, ji yra išimama ir skalbti orui linijinės lengva valyti.

Specifikacija:

Pavadinimas: retro kepuraičių motociklo šalmai

dydis:

M kodas tinka 54-55CM/21.2-21.6 colių

L kodas yra tinkamas 56-58CM/22-22.8 colių

XL kodas tinka 59-61CM/23.2-24inch

Medžiaga: ABS

Svoris: 530g

pakavimo sąrašas:

1* Beisbolas Hat Dviračių Šalmai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Padidinti Dviračių Saugos】Ji gali sumažinti smūgio jėgą per susidūrimo, padidinti saugumą ir sumažinti galimybę galvos traumos metu žirgais.Dviračių Šalmai, stiprina apsaugos jūsų galvą, o dviračiu.

2.【Tinka Galvos Šalmai】plataus kampo dizainas daro visa tai-sezono metu nuo saulės dviračių šalmai nebuvo užblokuoti nuomone, patogu ir saugu.Dviračių šalmai vyrai yra patogūs dėvėti ne tik lengvas, bet taip pat tinka ir tinka labiausiai galvą circumferences.

3.【Ergonomiškas Vidinio Dizaino】, Mes ne jaustis tvanku, kai jūs nešioti jį, ir tai taip pat patogu mūsų kasdienis valymas.Dviračių šalmai suaugusiems naudoti vidinis pamušalas dizainas, kietas ir kvėpuojantis.

4.【Pasirinktos Medžiagos】svarbu mėgėjams lauko sporto, nes ji yra ne tik jaukus, bet taip pat ir labai saugus.Aukštos kokybės ABS ir medvilnė, yra naudojami, kad dviračių šalmai, kuris taip pat yra akių medvilnės pamušalas, vidinė kalba, ir kelių sluoksnių apsauga.

5.【Plačiai Naudoti】Mūsų Dviračių šalmai vyrams tinka važiavimas dviračiu, slidinėjimas, beisbolas, riedlenčių ir daug kitų lauko sporto.Puikiai tinka vyrų ir moterų eiti.

  • Elemento Tipas: Šalmai
  • Svoris: 530g
  • Šalmo Medžiaga: Abs
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar