Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

5000W Automobilių Keitikliai Modifikuotų Sinusinės Bangos, Saulės Energijos DC 12 AC 110V/220V Įtampos Įkrovimo Skaičiuoklė

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€71.92 €35.96
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k83346

Aprašymas:

Į sine bangų keitiklis gali užtrukti maitinimas iš baterijos per cigarečių degiklio kištuką, profesionaliai konvertavimas iki 5000W DC maitinimo iki maitinimo.Sine bangų keitiklis, energijos konversijos norma > 90%.Aukštos įtampos ir žemos įtampos signalizacija, saugumui užtikrinti jūsų automobilių ir elektros prietaisų.Tai taupo erdvę su aušinimo ventiliatorius, kuris yra palankesnė šilumos išsklaidymo.Automobilių lizdo adapteris aukštos kokybės aliuminio lydinio apvalkalas.

Produkto Parametrai:

-Spalva: Raudona / Juoda

-Max nepertraukiama galia:5000W

-Be apkrovos srovė:>0.3 A

-Įėjimo Įtampos Diapazonas:DC12v

-Išėjimo Įtampos Diapazonas: AC 110V-220V±5%

-Išėjimo Dažnių Diapazonas:50/60+/-3 hz

-USB išėjimas:DC 5V(2.1)

-Išėjimo signalo: Modifikuotų sinusinės bangos

-Maksimalus Išorinis Temperatūra:90%

-Aukštos Įtampos Cut Off Lygis:16.8+/-0.5 v

-Žemos Įtampos Signalo Lygis:10.5+/-0.5 v

-Žemos Įtampos Cut Off Lygis:9.6+/-0.5 v

-Perkrovos ir Trumpojo jungimo Apsauga: Taip

-Produkto svoris:530g

-Built-in Aušinimo Ventiliatorius: Taip

-Įėjimo Įtampa: DC 12v

-THD:

Pakuotė:

1x Keitiklis (raudona/juoda)

1x Maitinimo Laidas

1x Instrukcija

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Energijos Konversija: išėjimo signalų iš 12 voltų cigarečių degiklio kištuką yra tas pats, kaip KINTAMOSIOS srovės signalų iš komunalinių tinklų, suteikiant sklandžiai įvairaus sine wave jautrių elektroninių įrenginių tiekiamos elektros energijos bendrovė.Specializuojasi konvertuoti DC galios iki 5000W prie KINTAMOSIOS srovės tinklo.

2.Tinkamas Naudojimas: energijos konvertavimo kursas > 90%.Aukštos įtampos ir žemos įtampos signalizacija išlaikyti savo automobilių ir elektros prietaisai saugūs.Į sine bangų keitiklis nustos veikti automatiškai, jei ji nėra naudojama protingai.

3.Romanas Išvaizda: tradicinių variklių radiatorius, juostelės dizainas.Tai taupo erdvę ir yra palankesnė šilumos išsklaidymo su aušinimo ventiliatorius.Ji gali išplėsti produkto gyvavimo didžiausias.

4.Aliuminio Lydinio Korpusas: Aukštos kokybės aliuminio lydinio korpusas automobilių lizdo adapteris.Jis tinka darbui atšiauriomis aplinkos.Ji nukrito ir gniuždo pasipriešinimo apsauga.

5.Taikoma Scenarijus: Sine bangų keitiklis yra ypač tinka kalnų kempingas, kelionės, extrication automobilio, GPS bapdas kelionės planšetinį kompiuterį, kempingas, lauko veikla, fotoaparatą, mobilųjį telefoną wifi, ir t.t.lauko, skubios pagalbos ir kitas scenarijus, pagal kuriuos reikalaujama, DC į AC elektros energijos tiekimo.

  • Elemento Ilgio: 0.0inch
  • Prekės Svoris: 1.0kg
  • Elemento Plotis: 0.0inch
  • Prekės Skersmuo: 0.0inch
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Aukštis: 0.0inch

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar