Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Juosmens-atsipalaidavimas Elastinga Nematomas Diržas Reguliuojamas Ir Universalus Sagtis-nemokamas Paprastas Diržas Tingus Dekoratyvinis Diržas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€0.96 €0.62
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k82660

Aprašymas:

Buckleless diržai, skirtingai nuo tradicinių diržai, neturi sagtys, todėl jūs neturite smuiku su sklendėmis, kai jūs įdėti buckleless diržo dėl savo džinsus.Padaryti jūsų gyvenimą lengviau.Labai paprasta naudotis!Mėgaukitės savo gyvenimą ir išgelbėti savo laiką.

Nematomas diržo, ne išsipūtęs, daugiau jokio vargo.Dėl elastinės elastinės juostos sėdi butas pagal jūsų marškiniai ar švarkas be jokių mygtukų kasti į savo vidurinė.Likti nuošalyje nuo didelių gabaritų sagtys.Nereikia kaklaraištis ir iki diržo, kai einant į tualetą.

Patogus elastinga, sagtį-nemokamai elastinės juostos, pagaminti iš gerai elastinga ir aukštos kokybės odos.Sagtį, ji vieną kartą, ir jūs pamiršite apie nešioti diržą ir visą dieną patogiai.Tai taip pat puiki dovana tiems, kurie jums rūpi.

Lengva naudoti diržą, labai lengva naudoti, ne vienu mygtuko paspaudimu.Papildomų apvali sagtis suteikia jums vienas būdas, kad atitiktų jūsų džinsai ar suknelė.Lanksti dydžio diržas su reguliuojama sagtimi, todėl jūs galite reguliuoti dydį, kad atitiktų jūsų poreikius.Paprasta konstrukcija su elastinga juosta idealiai tinka nėščioms moterims, vyrams, vaikams, turintiems specialiųjų poreikių.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: diržas

Medžiaga: elastingos juostos, PU, lieti

Dydis: 54-76cm

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė:1x diržas

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 0.1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Lytis: MOTERIS
  • Medžiaga: Drobė
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar