Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Xreal Oro iPhone Adapteris Sujungia Žaibo Xreal Nreal HDMI Adapteriu Suderinamus "Nintendo" Perjungti " Playstation 4 PS5 Ir Xbox S

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€806.00 €644.80
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k79366

Nreal Adapteris HDMI Lavinimo Žaidimų Pultai Nreal Oro Milžinė "Ekrano Projekcijos Suderinamas Su "iPhone"

Apie Nreal HDMI Adapteris:

Kostiumas Skirtas PC, Garo Kabinos, Jungiklis, Jungikliu, OLED, Xbox SeriesX, S, PS4, Plonas, PS4 Pro, PS5, prašome kreiptis į šiuos HDMI sąsaja atnaujinti firmware

Apie Nreal Iphone Adapteris:

Kostiumas "Iphone", "Ipad"

Produkto sellpoints

Nuostabi medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, oro adapteris yra lengvas ir patvarus.jis gali būti lengvai įdiegtas į jūsų prietaisą, be jokių įrankių.

Lengvas įdiegti: Tiesiog prijunkite oro adapterį prie savo hdmi prietaisą, tada prijunkite ir playstation.nereikia diegti jokių tvarkyklių ar programinės įrangos.

Pardavėjas rekomenduojama: Bet koks nepasitenkinimas produkto, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes ją išspręsti jums kuo greičiau.PAŽVELGTI į ŠIOS:Nreal Oro Adapteris Jungiasi Prie iPhone Žaibas HDMI Adapteris, Suderinamas Su "Nintendo" Įjungti "Playstation Slim 4/5" ir " Xbox S

PRODUKTO TURTAS:✨ 1: Aplankyti omni-prekės ženklo parduotuvė, parduotuvė visą omni-į asortimentas paspaudę ant omni-logotipo virš.Tipo, kad mūsų produktas yra belaidžio ryšio adapteris.Mūsų produktas yra pagamintas kn(kilmės).

PRIEŽASČIŲ PIRKTI:✨ Vaizdo akinius hdmi: built-in hdmi adapteris leidžia jums žaisti žaidimus, žiūrėti filmus, klausytis muzikos ar vaizdo įrašus be išimti prietaisą.

✨ Greito įkrovimo greitis: adapteris yra įmontuota įkrovimo kabelį, kuris yra labai patogu imti ir gali būti imamas greitai.

✨ Universalus suderinamumas: adapteris yra suderinamas su nreal įjungti playstation, hdmi, "xbox", "samsung " galaxy", ir daugiau.

PIRKĖJAS SAKO:✨ produkto ir reikalavimus atitinkančių ir labai gerai supakuota.daugiau nei išbandyti.

SUSIJUSI INFO:✨ Nreal oro akiniai adapteris: nreal oro akiniai adapteris jungiasi prie jūsų hdmi prietaisas su adapteriu, kuris prisitaiko prie jūsų akiniai be nuimkite adapterį.

  • Suderinamos Prekės: Nreal
  • Prekės Pavadinimas: VAYIKE
  • Tipas: Bevielio Ryšio Adapteris
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pakuotė: Taip
  • Svoris: 150g
  • Suderinama Modelis: Nreal Oro

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar