Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

D0AB Moteris Elektrinis Malūnėlis Nešiojamų Failą Dulkių Kaliaus Valiklis Priežiūros Sunku Krekingo Pedikiūro Įrankiai ABS Medžiaga

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€11.90 €7.62
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k78040

Savybės:

OOTDTY

Atsisveikinti su tržkumais, callused kojas su mūsų moterų elektrinis malūnėlis.Patirtis, lygi ir švelni oda, nes ji be vargo pašalina negyvas odos, exfoliates, ir pašalina užsispyręs corns.

Featuring smėlio šlifavimo galvos ir du reguliuojamus greičius, mūsų elektros malūnėlis suteikia galingas ir ilgalaikis spektakliai.Savo belaidžio ir nešiojamų dizainas leidžia jums mėgautis salonas kokybės pedikiūro patirties , bet kur.Su IPX6 vandeniui reitingų, tai užtikrina saugų ir patogų naudoti duše ar vonioje.

Skirta moterims ir vyrams, mūsų elektros malūnėlis yra puikus tiems, kurie nori išlaikyti sveikų ir gražių kojų.Ar jūs, susijusius su sausa oda, manikiūras.beautiful, ar grubus pleistrai, šis universalus įrankis padeda jums pasiekti sklandų ir atjaunėjusi kojų, be vargo.

Šis elektrinis malūnėlis tinka įvairių parametrų, iš namų, naudokite profesinės priežiūra, salonai.Naudoti jį per save priežiūros rutina palepinti savo kojas arba pedikiūro, kaip pagerinti rezultatus.Mėgaukitės patogiu ir veiksmingumą šio failo pedikiūro įrankis.

Žingsnis į pasaulio komfortą ir pasitikėjimą savimi su mūsų moterų elektrinis malūnėlis.Parodyti savo sklandžiai ir šilkiniai kojomis ištisus metus, nesvarbu, ar tai ne paplūdimys, atviras konservatyvusis batai, ar tiesiog mėgautis jaukus naktį namuose.kad gražiai rūpinosi,-kojoms su mūsų patikima ir veiksminga priežiūros sprendimas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: Balta/Rožinė

: 5V

Baterijos Talpa: 1000MAh

Atsparus vandeniui Klasė: IPX6

Dydis: Išsamiai Dydžio Nuotraukas

Komplektą Sudaro:

1 Komplektas Elektrinis Malūnėlis

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

  • Maitinimo tipas: Įkrovimo
  • Prekės Pavadinimas: Kemei
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar