Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilio Bagažinė Ant Stogo, Net Akių Krovinių Ju Sunkiųjų Krovinių Ju Sunkvežimių Priekabos Šiukšlių Išplėsti Akių Apima Bagažo Tinkleliai Su 4 Fiksuotojo Kabliukai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€70.60 €35.30
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k67902

Šį krovinį ju yra suprojektuota taip, kad užtikrintų savo daiktus bet kurioje vietoje.Tai yra dvigubo sluoksnio konstrukcija su tarpiniu sluoksniu, kuris suteikia daugiau vyniojimo ir apsaugos.Jis yra pagamintas iš patvarios medžiagos, kad turi stabilius veiklos rezultatus ir yra stipresnis, nei įprasta, tinkliniai maišai.Ji yra lengva įdiegti ir pašalinti ir gali tilpti įvairių transporto priemonių ir skyriai.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Krovininis Ju

Medžiaga: Visiškai elastinga šilko

Savybės: Didelis elastingumas

Dydis: Statinis: apytiksl. 1.1*1.2 m/43.3*47.2 colių

Ilgiausias ruožas vertė: apytiksl. 2.2-2.4 m/86.6-94.5 colių

Taikoma: Pikapas krovinių kišenės

Paketų Sąrašo:

1 x Sunkvežimio Lova Krovinių Ju

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tarpsluoksnio Saugojimas: Su dvigubo sluoksnio su tarpsluoksnio dizainas, šį sunkvežimių lova krovinių ju leidžia jums saugoti mažus daiktus saugiai ir patogiai.Ji taip pat yra lanksti akių, kad gali užsitikrinti didelius elementus ir laiko juos vietoje.

2.Didelis Elastingumas: Su didelio elastingumo ir storas eglute austinio diržo, šis sunkvežimių lova krovinių ju galima ištempti ir apvyniokite aplink savo apkrova, teikti tvirtą plastiškumas ir stabilumą.Visą elastinga akių ir dirželis užtikrinti aptemptas tinka ir užkirsti kelią savo daiktus nuo jų nukristi.

3.Lanksti Pakabinti: nesvarbu, kur jūs norite pakabinti savo sunkvežimių lova krovinių ju, jūs galite tai padaryti su fiksuoto kabliukai ne keturių kampų.Mūsų krovinių ju bus išlaikyti savo daiktus į vietą ir apsaugoti juos nuo stumdomas arba mažėja.

4.Nėra Lengva Pertrauka: krovinių ju galima sulankstyti ir saugomi lengvai, kai jo nenaudojate.Ji užima minimaliai vietos jūsų sunkvežimis, paliekant daugiau vietos kitiems dalykams.Ju taip pat yra lengvas ir patogus nešiotis, todėl jį galite pasiimti bet kur jūs einate.

5.Visi Aplink Padidėjo: Su ju kišenės integruotos visos sunkvežimio lova krovinių ju, galite saugoti mažus daiktus saugiai ir patogiai.Grynasis kišenės yra išplėsta ir sustiprinta "zigzago" susiuvimo techniką, padaryti juos stipresnis, nei įprasta, tinkliniai maišai.

  • Elemento Aukštis: 0.00inch
  • Elemento Plotis: 0.00inch
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Ilgio: 0.00inch
  • Prekės Svoris: 1.00kg

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar