Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Moterų Festivalis Akių Kaukė Maskuotis Šalis Šokių Seksualus Kostiumas Helovinas Pusę Veido Kaukė Dekoracijas Halloween Mask

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€7.30 €4.96
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k67540

Spektakliai Kaukė, Kostiumas Seksualus Pusę Veido Kaukė Helovinas Karnavalai Festivalis Kaukė Maskuotis Kamuolys Šalis Vestuvių Seksualus Kaukė

Savybės:

❥Maskuotis Kaukė Helovinas: Ši kaukė pagaminta iš plastiko, gražus kaukę puošia nėriniai, gėlės, ir strazdų, labai švelni

❥Dydis: Vienas dydis tinka vietimai.Šis maskaradas eyemask apima reguliuojamas jungiamąją dirželiai visą dieną patogūs, Tinka bet kurio suaugusiųjų.

❥Unikalus Dizainas: Karnavalai Kaukė pagaminta iš aplinkai nekenksmingų plastiko, minkštas ir švelnus, todėl gali būti lengvai reguliuoti į jūsų veidą.

❥Daug Kartų: Puikus Helovinas/Kalėdiniai karnavalai, maskuotis, užgavėnės, kamuolys šalis, cosplays šalis, etapas, baras, gimtadienis.

❥Gražus Dovanų: Tai venecijos stiliaus kaukė yra apsvaiginimo priedai ir nepakartojama dovana jūsų draugui, draugei, pora, mama, tėtis ar šeima.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas+Metalas+Cirkonio

Spalva: Juoda/Raudona/Mėlyna/Violetinė/Sidabrinė/Auksinė

Dydis: apytiksl.22cm/8.66 į

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą Sudaro:

1Pc Spektakliai Kaukė

  • Lytis: MOTERIS
  • Elemento Tipas: Pusę Veido Kaukė
  • Specialios Paskirties: Kostiumai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Plastikas+Metalas+Cirkonio

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar