Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Makgeolli Dubenys Žalio Ryžių Vyno Dubenys Su Rankena, Nerūdijančio Plieno, Kempingas Keptuvėje Makgeolli Dubenys Puodą Pėsčiųjų Sriuba Patiekalas Lauko

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€9.80 €4.90
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k64565

Aprašymas:

Tradicinis korėjiečių Vyno Kaušeliai gali būti jūsų puikų virtuvės įrankį, skirtą lauko veikla.

Makgeolli Kaušeliai gali būti dubenį virimo, kepimo arba puodelio gerti, kurios unikalus cut-out rankena užtikrina patogų laikyti ir lengvai girliandos.

Specifikacija:

Pavadinimas: Korėjos Tradicinės Vyno Dubenys

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Talpa: 380ml

Svoris: apie 90g

Savybės: apvadu dizaino, aukštos kokybės tekstūros, nerūdijantis plienas, korozijai, ir aukštos temperatūros poveikiui

Pakuotės Sąrašas:

1* Korėjiečių Tradicinių Vyno Dubenys

Pastaba:

Dydis paveikslėlyje yra rankinis matavimas, ten bus šiek tiek klaidų, prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sunkiųjų & Sudužti Atsparus: Šių Nerūdijančio Plieno Saucepans yra pagaminti iš aukštos kokybės maisto klasės nerūdijančio plieno, kuris yra atsparus įlenkimai ir korozijos, patvarus ir lengvas, Ryžių Vynas Dubuo su Rankena yra sutvirtintos kniedėmis, skirta didesnė guolių pajėgumą.

2.Tuščiavidurės Rankenos Dizainas: Kempingas Žarnyno, su Rankena, patogi rankena, lengva laikyti, korėjiečių Tradicinių Vyno Dubenys tuščiavidurės rankenos dizainas, gali būti naudojami laikyti, laikyti ir pakabinti, ir gali būti pakabinti be pradėjimo vietos.

3.Patogus Valyti: Mūsų Nerūdijančio Plieno Puodai yra lengva švarus ir sausas.Ryžių Vyno Dubuo su Rankena gali būti naudojamas su savimi tol, kol ji bus tiesiog išvalyti.

4.Nešiojamų Dydis: nešiojamų dydžio Ryžių Vyno Dubuo su Rankena suteikia daug patogumų.Kempingas Žarnos su Rankena turi pakankamai pajėgumų, kad būtų surengti savo maisto.

5.Platus Taikymas: korėjiečių Tradicinių Vyno Dubenys, kad yra patogus, maisto ruošimui gali būti naudojami bet kur, Makgeolli Kaušeliai gali būti dedamas tiesiai ant viryklės įvairių patiekalų, tinka lauko veikla, pavyzdžiui, kempingas, alpinizmas, ar naudoti namuose.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Kišenė, Multi Įrankiai

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar