Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

3D Modeliavimas Liepsna Naktį Lempos 3 Spalvų Aromaterapinis Difuzorius Liepsna Lempa 200ML USB Namų Drėkintuvas Kambarį eterinio Aliejaus Difuzoriai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€13.64 €7.23
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k64241

Savybės:

1. Unikalus liepsnos šviesos poveikis: Šis eterinis aliejus difuzoriaus yra puikus ultragarsinis aromaterapija, ji renka šviesos ir rūko sukurti tikroviškos liepsnos poveikis, kuris gali būti reguliuojamas tarp minkštas liepsnos ir smurtinio liepsna."Smart LED žibintai derinti su šalto rūko sukurti liepsnos poveikio.

2. Kūrybos Aromaterapija Drėkintuvas: Liepsnos drėkintuvą oro valytuvas gali būti šaltas rūkas drėkintuvą, kuris gali pridėti drėgmės orą, kad pašalinti sausumo.Pridėti 2-3 lašai mėgstamas eterinis aliejus nuraminti nuovargis, drėkina odą, užpildyti šnerves, su aromatu, pridėti šiltą ir romantišką atmosferą į kambarį ir sukurs malonią aplinką jums atsipalaiduoti ir išsileisti.Jis ramina naktį šviesos ir būdas sumažinti streso ir emocijų pusiausvyrą.

3. Itin ramioje ir automatinio išjungimo funkcija: Mūsų aromaterapija drėkintuvas difuzorius turi itin tyliai nuotaiką, kuri padeda nuraminti nuotaiką, sumažinti stresą ir pagerinti miego kokybę.Ir, padedant built-in smart chip, tai ultra-quiet atomizing drėkintuvas automatiškai išsijungia, kai vandens lygis yra per žemas.

4. Pajėgumų ir laiko režimas: drėkintuvai talpa 200ml, ir yra laiko funkcija, kuri automatiškai išsijungia, kai nustatytas laikas.Atsipalaiduoti, ramina, ramina ir visiškai mėgautis savo gyvenimą su mūsų aromaterapinis difuzorius, a rūkas drėkintuvas su minkštas apšvietimas, kad atneš jums romantišką kompanionas naktį.

5. Nešiojamų dizainas: Mūsų liepsna drėkintuvas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos PP, su kompaktiškas dizainas, patogus ir nešiojamų, paprasta mygtuko dizainas ir šiltas, aplinkos šviesos poveikio, todėl vartotojai saugesnės ir patikimesnės.

Aprašymas:

Šis eterinis aliejus difuzoriaus yra puikus ultragarsinis aromaterapija, ji renka šviesos ir rūko sukurti tikroviškos liepsnos poveikis, kuris gali būti reguliuojamas tarp minkštas liepsnos ir smurtinio liepsnos.Mūsų aromaterapija drėkintuvas difuzorius turi itin tyliai nuotaika.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS/PP/elektroniniai komponentai

Gaminio Dydis: 180*180*105mm

Vandens Bako Talpa: 200ML

Maitinimas: USB Kabelis

Pakuotė:

1pc* Aromato Difuzorius

1pc* USB kabelis

1pc* Naudotojo Vadovas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Maitinimo Šaltinis: USB Laidas
  • Prekės Pavadinimas: ICOCO
  • Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
  • Gaminio Dydis: 180*180*105mm
  • Yra Lemputės Įtraukti: Taip
  • Vandens Bako Talpa: 200ml
  • Stilius: Naujovė
  • Naudojimas: ATOSTOGŲ
  • Medžiaga: ABS/PP/elektroniniai komponentai
  • Sertifikavimo: ce

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar