Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Motociklo Shift Mygtukai Batų Padengti Motociklo Shifter Batų Apsaugas Nuo Slydimo Atsparus Vandeniui Ir Patvari Pavara Raštas Priedai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€81.95 €40.97
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k62959

Bulle t Taškai: 1. Lanksti ir Vandeniui: Motociklas shift padas yra pagamintas iš neaustinės medžiagos, kuri yra labai dilimui.Ji negali būti lengvai pažeisti ar subraižyti.Ji yra minkšta ir lengva valyti. 2. Reguliuojami Dirželiai: Shift Batų Dangtis turi pločio juosta aplink jį, todėl jūs galite reguliuoti teisė tinka.Tai lengva įdėti ir pritvirtinkite prie kūno, todėl ji nebus slydimo. 3. Saugi Važiuoti: vidinės ir išorinės pusės yra sąlyga, su anti-slip dizainas.Dėvėjimuisi atsparios medžiagos, plius non-slip dalelės, jums važinėti nerimauti nemokamai. 4. Nešiojamų ir Praktiška: Motociklo Pavarų Perjungimo Mygtukai yra praktiškas, nešiojamas, nebrangiai motociklo apsaugos pavarų galite tikėtis, kad jūsų batai atrodys puikiai. 5. Vienas Dydis Tinka Visiems: neslidžios ir elastinės juostos dizainas tinka visų rūšių batų, nepaisant to, batų dydį ir tai, ar ten yra batų raišteliai, gali būti naudojamas.

Descripti dėl:

Batų apsauginis dangtelis turi dirželį, patraukti į savo batų nėrinių ir elastingas dirželis, kuris eina pagal jūsų pėdos, todėl ji nėra nusimesti.Motociklo shifter pagalvėlės yra pagamintas iš patvaraus audinio su neslidžia dalelių, dėvėti, atsparus, lengvas, minkštas ir patogus.Motociklo Shifter Batų Raštas gali padėti apsaugoti jūsų batus nuo scuffed ir sugadintas, suteikiant jums saugiai ir patogiai žirgais.

Specifikacijos mo: 1. Pavadinimas: Motociklas Shifter Batų Protector 2. Medžiaga: Audinys 3. Spalva: juoda 4. Dydis: visas dydis

Pakavimo sąrašas: 1 x Motociklo Shifter Batų Raštas

Pastaba: 1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti. 2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Motociklo Pavaros Tipas: Batai, Apsaugos
  • Prekės Pavadinimas: vvcesidot
  • Medžiaga: Medžiaga
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lytis: Unisex, MOTERIS

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar