Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

5 Colių 8 Skylių Šlifavimo Disko Rinkinys, 60Pcs Kablys ir Kilpa švitriniu popieriumi su 3Pcs 5 Colių Sąsaja Rezervo kempinėlės Atsitiktiniai Orbita Sanders

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€25.52 €17.61
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k59193

VIBRATITE ŠVITRINIU POPIERIUMI RINKINYS

Iš viso 60 vienetų 5-colių švitriniu popieriumi asortimentą ir 3 gabalus sąsaja rezervo pagalvėlės. 10vnt kiekvieną smėlis iš 40/60/80/100/120/240 smėlis patenkinti jūsų įvairių poliravimo ir apdailos poreikius.

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS

Pagaminti iš premium aliuminio oksido šlifavimo, ilgalaikis, šlifavimo, ir anti-static.Stiprus dervos obligacijų poliesterio pluošto ir specialios stearated danga suteikti mūsų kablys ir kilpa švitriniu popieriumi aukščiausios stiprumo, lygumo, staigesnis supjaustyti ir ilgesnį gyvenimą.

AUKŠTOS KOKYBĖS POLIRAVIMO PADAS

Minkšta ir patvari kempinėlė mygtukai sumažinti vibracijos šlifavimo įrankiai, tinka krašto, šlifavimo ir pagerinti šlifavimo poveikį, padėti baigti poliravimo, šlifavimo, veikia gerai.

ĮSPŪDINGAS SUKIBIMAS

Kablys ir kilpa dizaino bruožai stiprus sukibimas nebus lengvai nukristi, kai naudojant.Iš anksto perforuoti 8 skyles padės išvalyti dulkes iš darbo vietos paviršius, padidinti disko gyvenimo ir geriau efektyvus poliravimo rezultatas.

PLATUS PROGRAMAS

Tai 5 colių šlifavimo diskai profesinės prašymą dėl rūdžių šalinimo ir poliravimo įvairių sudėtingų paviršių, metalo, ar ne metalo medžiagos

  • Smėlis Medžiaga: Aliuminio Oksidas
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Šlifavimo Popierius
  • Dydis: 125mm Sandpaper
  • Prekės Pavadinimas: VIBRATITE

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar