Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Amžinojo Medžio Puošyba Medinis-Širdies Darbalaukio Skulptūra Pora Bučiavosi Statula Meilės Meno Ornamentai, Papuošalai, Namų

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€56.45 €28.22
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k59192

Meilė Amžina Medžio Puošyba Medinis-Širdies Darbalaukio Skulptūra Pora Bučiavosi Statula Meilės Menas Papuošalai, Namų Dekoracijos

[Išskirtinis Dizainas] Ši Meilė Amžina Medienos Valentine\\\\\\ \ 's Dieną Papuošalus, Išskirtinį meno formos, Dviejų mėgėjams bučiavosi vienas kitą jungtinės formos meilės širdis, visiškai išreikšti meilę.Ši skulptūra išreiškia meilės ir pasidalijimo, kurie naudoja gražios linijos vaizduojamos scenos mėgėjams, įsimylėti.

[Išreikšti Meilę Savo Meilužio] Jie taip pat naudojami kaip dovanos, arba tuos, kurie akcijų dvasia, meilė, vaizdas porų, gali būti ir kartu su kitais šeimos kūriniai, sukurti šeimos, grupės, kuri gali būti dedama į skirtingas vietas.

[Išskirtinį Meistriškumą ir Lengva Valyti] Ranka raižyti natūralaus medžio masyvo, naudojant puikus woodcarving meistriškumo, paprastai ir intuityviai rodyti jausmus tarp mėgėjams.Mūsų dekoratyviniai papuošalai yra pagaminti iš aukštos kokybės medienos, juos ne tik patraukli, bet taip pat ir labai patvarus ir grūdintas.Lengva valyti,tiesiog nuvalykite dulkes švelniu šepečiu arba šluoste.

[Plačiai naudojami] Šeimos kūrybos medžio drožinių ornamentais, labai tinka namų puošybai.Jie gali būti dedami į savo kambarį, pavyzdžiui, rašomieji stalai, staliukai, sofos, spintos, lentynos, valgomojo stalai ir lovos.pateikti skirtingose vietose, kad sukurti įvairių šeimos atmosfera.

[Išskirtinį Dovanos] Ranka raižyti medžio drožinių ornamentais, tinka kaip dovanos ir kolekcijos mėgėjams, draugų, kolegų, tėvų, motinų, arba sau.Tinka Valentino\\\\\\ \ 's Diena, Motinos\\\\\\ \ 's Diena, Tėvo\\\\\\ \ 's Diena, Padėkos Diena, vestuvės, housewarming, ir kitų švenčių dovanos.

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: mediena

Pakuotės Turinys:

1 * Medžio Ornamentais

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Spalva: KAIP PARODYTA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Stilius: Modernus
  • Medžiaga: Vytelių, Mediena, Mediena
  • Dydis: 25.5*5*11.5cm
  • Temos: Žmonės

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar