Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

gzbestlight Super Šviesus 8 skyriai RGB LED Strobe Šviesos, Garso Įjungta Blykstė Scenos Apšvietimas DJ Šalis įrodo, Klubai, Diskoteka, KTV

    (1.00) 5.00
(0 Atsiliepimai)

€324.08 €226.85
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k58917

gzbestlight Super Šviesus 8 skyriai RGB LED Strobe Šviesos, Garso Įjungta Blykstė Scenos Apšvietimas DJ Šalis įrodo, Klubai, Diskoteka, KTV

MŪSŲ ŽIBINTAI TURI KOKYBĖS UŽTIKRINIMO

Gzbestlight produktų kokybės užtikrinimas.Mes turime tikrą sertifikatus, tokius, kaip CE, RoHs Europos rinkoje, turi EEĮ atliekų Vokietijos rinka ir SAS AS rinką.Mes esame gamintojas scenos apšvietimas daugiau nei 12 metų.Mes dirbame, rimtas požiūris.Mūsų žibintai yra labai geros kokybės.Mes turime pardavimai daugelyje šalių visame pasaulyje.Prašome būti įspėti apie "padirbtų prekių ženklų" ir "toliau-standartas ženklų", kad nuolat klaidinami vartotojai.

Turime sandėlyje Meksika ir Kanada per daug, kviečiame įsigyti iš mūsų.Galite pasirinkti, JAV/Kinijos laivas nemokamas pristatymas, ir mes išsiūsime jums iš sandėlio ten jūsų šalyje.

Mes turime garantinio aptarnavimo centrą Prancūzijoje, suteikti geriausią aptarnavimą už Europą.Mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

Sveikiname jus įsigijus šį Super Šviesus 48 RGB LED Strobe Šviesos .Ačiū jums išplėsti jūsų pasitikėjimą mūsų technologija!Mes niekada parduoti netikrą produktų ar netikras mažesnis w produktus.Perkame kokybės medžiagos ir elektroninių sudedamųjų dalių,tada gaminti aukštos kokybės žibintus.Mes esame atsakingi pardavėjų!Sveiki atvykę į pirkti iš jav!

Atnaujintas ryškumą ir blizgesį

Gzbestlight Super Šviesus Mirksėtų Šviesos yra su 48 Led spalvinga mirksi lemputė karoliukai, sukurti įspūdingas strobe efektas, su ryškių spalvų.RGB 3in1 lemputė karoliukai.Ateina su importuojamų aukštos kokybės Led lustas.Daugiau ryškus ir daugiau blykste.

Patvarus dizainas, Šalių Priedus.

Pagamintas iš aukštos kokybės Aliuminio Lydinio, Korpuso (Ne Pigus Plastikas),su 3 pusių šilumos išsklaidymo greičiau aušinimo, veikia visą naktį ir lieka KIETAS liesti.Puikus strobe šviesos šokių grupė, pajama šalis, Vestuvės, Kalėdos, KTV, DJ, Helovinas, grupės ir Klubo.

Techniniai Parametrai Galia: 1000W

Įtampa: AC 90-240 V, 50 / 60 Hz

Šviesos Spalva: Raudona Žalia Mėlyna maišymo

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Šviesos Šaltinis: 48pcs 5050 LED

Ilgas tarnavimo laiką Karoliukai: iki 50000 Valandų

Strobe: 0-20Hz

Kanalas: 8CH

Įvesties/Išvesties: 3PIN ar 5PIN pasirinkimas

Valdymo Režimas: DMX/ Auto Programa / Aktyvi Garso

Tamsos: 0-100% Linijinis Tamsos

Dydis: 500*275*140mm

Pakuotės Dydis: 540*320*210mm

Pakavimo Būdas: Kartoninė arba Flightcase

Grynasis Svoris: 8KG

Kiekviena lemputė yra su 1 maitinimo kabelis, 1 maitinimo link cable, 1 DMX kabelis, ir 2 rankenos

Garso aktyvuotas & reguliuojama blykstės režimai

Galite naudoti LCD ekranas mygtukas norėdami pasirinkti garso įjungtas režimas, tada blykstė gali būti kontroliuojamas savo mėgstamą muzika.Auto Režimas ir balso valdymo režimas gali būti Įjungtas laisvai.Reguliuojamas Flash Greičio Kontrolės.į strobe yra iki 20 kartų per sekundę.

KLIENTŲ IŠBANDYTA: MŪSŲ ŽIBINTAI YRA RYŠKESNIS

Toliau-standartas markių gaminti savo produktus su prastesnės atsarginės dalys, kurie buvo nupirkti labai pigiai.Jie naudojasi pačiomis gerai atrodanti plastiko apima ir prastesnės atsarginės dalys montuoti scenos šviesos.Kaip rezultatas, išvaizdą visą produktų, atrodo, turi gerą kokybę.Be to, produktų kokybę šių prekių ženklų nėra garantuota ne visiems.Taigi, prašome patikrinti prieš perkant, ar ji yra žemiau-standartinės prekės, ar ne.

Pranešimas

Gzbestlight turi tik vieną Klaipedossokiuakademija.lt parduotuvėje, TIK šioje parduotuvėje.Mes niekada paleisti kitą Klaipedossokiuakademija.lt parduotuvės parduoti scenos šviesos dar kartą.Nepatinka, kai kurių gamintojų, pats žmogus/moteris, naudoti įmonės, tos pačios bendrovės pradėti ir vykdyti kelių Klaipedossokiuakademija.lt parduotuvių, parduoti tą patį šviesos, su skirtingomis kainomis, arba tą pačią kainą.Ar viena komanda, pora, naudoti skirtingų parduotuvių pavadinimai, įvairių bendrovių pavadinimai ir įvairių markių, parduoti netikrą produktai, mažai netikrą w produktai, mažesnės išlaidos, žibintai, gauti pinigus.

Mes skirtingi, iš sutuoktinio-paleisti parduotuvė kurie trunka

privalumas jų kelis verslo licencijas atidaryti kelias parduotuves.

Jie parduoti netikrą produktus.Jie naudoja savo laikykite apgauti pasaulyje vėl ir vėl.Po jų storeA gavo nubausti ir uždaryti, po parduotuvės yra miręs, nėra užsakymų, nes padirbtų produktų, negali parduoti, bet daugiau.Jie naudojasi parduotuvė B ir saugoti C apgauti pasaulio, jie pradėti kitą Klaipedossokiuakademija.lt parduotuvėje ir apgauti klientai dar kartą.Jie turi keletą verslo licencijas, taip jie ir toliau daryti su sukčiavimu.

Naudojant šį būdą, jie gauna daug pinigų.Tačiau pardavimo padirbtų produktų, jie pakenkti reputacijai Kinijos žmonių, ir taip pat sugadinti reputaciją Kinijos produktų.galų gale daro gėda Kinijos žmonių.Tai yra užburtas ratas!!

Mes norime skatinti teisingumą, bet ne įžeisti mūsų konkurentai.

Mokėjimo priimame tik sąlyginio Deponavimo dėl Klaipedossokiuakademija.lt.ir tikėtis, kad sumokėti per 4 dienas nuo pirkimo.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Pristatymas (1)

1. MES LAIVAS VISAME PASAULYJE.Visi užsakymai bus išsiųsti iš Guangzhou Kinijos.Vežėjas DHL:2-4 Dienas, UPSS:5-7 Dienas, UPSE:4-6 Dienas, "FEDEX": 5-7 dienas ir TNT, EMS, KINIJA POAT IR HONGKONG POST. 2. Jei perkate kelis elementus, galite įdėti į krepšelį ir mokėti kartu. 3.Mes laivas Klaipedossokiuakademija.ltrsquos adresas TIK, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Klaipedossokiuakademija.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti. 4. Laivybos Laikas: Mes laivas nuo pirmadienio iki šeštadienio, mes paprastai laivas jums per 2 dienas po apmokėjimo tikrina Klaipedossokiuakademija.lt.Dėl didelio kiekio užsakymus, mes gal reikia 3 dienas į laivą.Bet mes išsiūsime jums artimiausiu metu.Nesijaudinkite.

  • Profesionalus Šviesos Tipas: Scenos Šviesos
  • Korpuso Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Savybės: scenos šviesos
  • Yra Lemputės Įtraukti: Taip
  • Bendra galia: 1000w
  • Kontrolės: DMX, Auto Paleisti, garso kontrolė, master/slave
  • Prekės Pavadinimas: GZBestlight
  • Rankena: Su perdavimą, 3 skylių
  • Maitinimo Šaltinis: AC
  • LED Šaltinis: 960pcs 1W Tri-RGB led
  • Modelio Numeris: BT-AT1000
  • Sertifikavimo: BMK, EMS, FCC, LPD, RoHS, SAS
  • Įtampa: 110V, 120V, 130V, 220V, 230V, 240V, AC 90-250V, 50/60Hz
  • Apdaila: Poliruoto Plieno
  • Temperatūra: ne karštas, tai cool
  • Jungiklio Tipas: Rankenėlę perjunkite
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Yra Pritemdomi: Taip
  • Naudojimas: Profesionalus
  • Naudojimo Laikas: 24 valandas be sustojimo
  • Spalva: Raudona, Žalia, mėlynos ir baltos spalvos (rgb spalvų maišymo)
  • Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
  • stiklas: nuo sprogimo apsaugotą grūdintas stiklas
  • Įdiegti Stilius: Laisvai Pastatomos
  • poveikis: Galingas ir nuostabus
  • Proga: Profesionaliojo scenos dj koncertai
  • Garantija: 2 metų garantija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar