Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Telefono Laido Detangler 360 Laipsnių Pratęstas Sukasi Kovos su raizginys Telefono Laido Kovos su Raizginys Telefono Ragelio Laidas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€1.66 €1.33
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k58669

Savybės:

1. Aukščiausios kokybės Medžiagos: naudoja aukštos kokybės medžiagas ir paauksuotų metalinių kontaktų, siekiant užtikrinti, puikus susisiekimas ir garso kokybė.Naudoti ją prailgina gyvenimą savo telefono laido ir kovos su raizginys telefono laidą.

2. 360 laipsnių Sukimosi Kovos su raizginys Virvės: Telefono Linija, Detangler automatiškai pasisuka 360 laipsnių kampu, siekiant efektyviai apsaugoti jūsų apvynioti telefono laido nuo susivėlęs ir messed up, ir jums nebus jaustis nusivylė su įsipainiojęs laido.

3. Lengva Naudoti: Stop untangling susukti telefono laidai.Su lengva įdiegti telefono detangler susukti laidai yra praeities dalykas.Tiesiog snap detangler tarp telefono ragelį ir laidas.

Aprašymas:

Telefono kabelis detangler taikoma ir šeimos ar biuro fiksuotojo ryšio telefonus, kurie dirba su standartine RJ9 telefono linija, 4P4C Gague ragelis susukti laidą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Dydis: 0.3 metrų

Pakuotė:

1 x Telefonas Laido Detangler

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar