Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Nešiojamų Žvejybos Linija Ritės Buferis Sistema Mašina operacinė sistema, Linijos, NAUJAS 2023 Atvykimo Staion Vijurkas Linija Naujas Loader E3G5

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€20.21 €11.52
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k57488

Techniniai duomenys:

Pavadinimas:Žvejybos ritės vijurkas

Spalva:juoda

Medžiaga:anglies pluoštas/PVC

Dydis: A:Ilgis 47cm/18.5 colių

B:26*12cm/10.24*4.72 colių

Aprašymas:

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA:Šis žvejybos ritės vijurkas yra pagamintas iš aukštos kokybės anglies pluošto/PVC, paprasta naudoti, yra tvirti ir ilgaamžiai ir lengvai atlikti.Tai puikus gabalas, žvejybos įrankius ir įrangą, kad kiekvienas žvejys poreikius.

Lengva naudoti:lengvai ir Greitai pervedimai linija nuo ritės žvejybos ritės.Laidą galima suvynioti aplink, kad ritės ant ritės nereikia jokių padėjėjų ar kitų daiktų.

Reguliuojamas tingumas:Šis vijurkas tinka baitcasting ritės, nugara ritės ir vilkite ritės.Jis yra pilnai reguliuojamas ir gali išlaikyti reguliuojamas ritės įtampa dėl kelių ritės.

PLATUS NAUDOJIMAS:nesvarbu, Ar esate namie, baidarių ar laivu, tai meškere vijurkas yra nešiojamieji ir paprasta naudoti.Jūs galite pasiimti su savimi visur, kur jums eiti, ir jūs visada galite gauti tai, kai jis į savo automobilį.Prašome atkreipti dėmesį, kad ši nutartis nėra žvejybos ritės arba linija.Tai reikia visiems žvejams!

DOVANA DOVANA:Ar esate žvejybos pradedantiesiems ar aistringas žvejys, tai meškere vijurkas yra turi būti visiems, kurie mėgsta žvejoti.Tai puikus laiko taupymo, kad jūsų tėvas, vyras ar sūnus bus meilė.Nereikia praleisti ant šio puikus žvejybos tiekimo ir (arba) žvejybos linija vijurkas dovana Tėvo Diena.

paketų sąrašo:

1* žvejybos ritės vijurkas (žvejybos ritės ir linijos ne komplekte)

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

  • Magnetas Žvejybos: No
  • Tipas: žvejybos line winder
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar