Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Akrilo Akinių Laikiklis Prie Sienos Tvirtinamas Akiniai Nuo Saulės Organizatorius Saugojimo Akiniai Ekranas Kabyklos Stovo Papuošalai Lentynos

    (5) 5
(5 Atsiliepimai)

€32.30 €19.37
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k57271

Aprašymas:

Medžiaga: Akrilas

Dydis:38.1*3.81 cm/15*1.5 cm

Spalva:kaip paveikslėlyje

1.Aukštos kokybės medžiaga: kabinti akiniai nuo saulės laikiklis yra pagamintas iš aukštos kokybės akrilo medžiagos, bekvapis, tvirtas ir patikimas, nėra lengva sulaužyti arba deformuotis, tvarkingas formos, užapvalintais kreives, gali patenkinti savo ilgalaikio dekoratyvinis poreikius; Pastaba: pašalinkite apsauginę plėvelę prie paviršiaus produktą prieš naudojimą.

2.Praktinio rodymo funkcijos: kabo akiniai nuo saulės, šių akinių, ekrane lentynos gali padėti jums organizuoti jūsų akiniai nuo saulės, jie tinka pateikimo akiniai, akiniai nuo saulės, akiniai, ir gali būti laikomi praktiškai namų puošybai.

3.Lengva įdiegti: šie akiniai nuo saulės laikiklis organizatorius maišeliai yra paprasta naudoti, tik reikia pataisyti varžtai ant pagrindo ir stulpelio pirmojo (ne komplekte), įdėti mažą skiltyje " į didelį stulpelį, ir, galiausiai, rasti tinkamą padėtį ant žemės, akiniai nuo saulės laikiklis yra paruoštas naudoti.

4.Tinka skirtingas vietas: šiuos akrilo akiniai nuo saulės organizatoriai yra suprojektuoti su praktiškumą, puikiai tinka naudoti ant jūsų veranda, pakabinti ant nugaros savo akinius, ir taip pat esminiai elementai, rodomas stiklo parduotuvėse, todėl, kad klientai gali pasirinkti ne bus.

5.Vietos taupymas: Šių akinių ekranai tinka kabinti ant sienos, durų, įvažiavimų, gyvenamieji kambariai, miegamieji, butai, namai ar parduotuvė monitorių, ir gali išlaikyti savo akinius organizuoja ir gražus.

PASTABA

1. Kaip mes visi žinome ,įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai,spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį ,jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų,bet tai jums nuoroda tik.

3.Mes galime priimti Sumaišyti straipsniai,Spalvų Ir Dydžių Tvarka.Daugiau kiekiais, daugiau, nuolaida.

Paketas apima:

1 vnt* Akiniai Laikiklis

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

  • Medžiaga: Akrilo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas: Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
  • CN: Kinija
  • Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas: Atvejais, Ir Ekranai
image

Vartotojas

5
2023-07-27

“Paprastas kietas produktas lygus”

image

Vartotojas

5
2023-07-26

“Puikus👍🏻Rekomenduoti”

image

Vartotojas

5
2023-09-10

“tikrai geros Kokybės”

image

Vartotojas

5
2023-08-05

“Geriau, nei manote, gera kaina. Trūkumas yra tai, kad Varžtas yra per trumpas, ir riešutų yra Nėra sunku kaklaraištį, tiesiog klijuoti riešutų su momentiniais klijais.”

image

Vartotojas

5
2023-09-12

“Geros kokybės.Man patinka.”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar