Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

ZONESUN ZS-GFK17B Pusiau Automatinė Pripildymo Mašina Rankų dezinfekavimo priemonės, Skalbimo Kepimo Aliejus, Vanduo Skysčio Butelių Užpildymo Mašinos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€387.41 €348.67
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k57071

Parametras Maitinimo Įtampa: 110V--220V, 50/60HZ 180W Didžiausias Nuotėkis: 14000ml/M(Vandens) Užpildymo Diapazonas: 20ml - 14000ml Užpildymo Tikslumas: +/- 1% Kontrolės Metodas: Rankinis ir Automatinis Matmenys: 360x360x220mm Svoris:15Kg, 1 Pranašumas.Ši mašina yra mažo dydžio ir pagaminti iš nerūdijančio plieno, kuris, kad mašina yra patvarus ir ilgalaikiam paslaugos 2.Ji yra lengva valdyti ir daugiafunkcinis,ji gali veikti rankiniu režimu arba automatiniu režimu,jis gali būti naudojamas kaip viena gamybos linija 3.Užpildymo kiekis gali būti reguliuojamas nuo 20ml, kad 17000ml, ir užpildymo kiekis gali būti reguliuojamas pagal laiką,tai yra lengva valdyti 4.Kontroliuoja monolitinis sistema,mašina dirba stabiliai 5.Antgalis yra anti-drip dizaino,kad mašina užpildo tiksliai 6.Su automatine skaičiavimo funkciją, veiksmingai kontroliuoti pripildymo.

Pagrindinis Bruožas-1.Gali būti kontrolės vadovo modelis, jungiklio pedalą, taip pat galite reguliuoti važiavimo dviračiu metu, 2.Šios staklės skirtos pripildymo mašina, aliejaus,skalbimo miltelių ir pan.Ji taip pat gali būti naudojamas labiausiai skysčio pildymo pvz., vanduo, sultys,pienas. 3.Mes galime pritaikyti kelis antgaliai pripildymo mašina,jei jums reikia,susisiekite su mumis.

PASTABA :

1.Muitinės formalumų mokesčio (pareiga yra pirkėjo atsakomybė už ją mokėti.Ir Turkija , Rumunija , Islandija ar Brazilija mokestis yra labai didelis ir sunku padaryti, muitinės formalumų , pls įsitikinkite, kad jūs galite padaryti, muitinės formalumų ir mokėti mokesčių, kol padaryti užsakymą internetu.

2. Mes tikriname pripildymo mašina prieš siųsti , todėl normalu, kad mašina siurblių ir vamzdžių su vandeniu viduje, kai jūs jį gauti. !!!!!!

Žymos: Pripildymo Mašina.

  • Tipas: Derinys
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Prekės Pavadinimas: ZONESUN
  • Modelio Numeris: GZ-GFK17B
  • Prašymas: Buitinių Įrankių Rinkinys
  • Pakuotė: Dėžutė
  • Pripildymo talpa: 14L
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar