Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Marmuro Paleisti Blokai Marmuro Rasės Nustatyti Švietimo KAMIENINIŲ Statybos Žaislas Pastato Blokas Tėvų-Vaikų Pramogos Vaikams, Vaikiška Bo

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€169.98 €84.99
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k57021

Marmuro Trasoje yra įdomus ir švietimo žaislas, kuris padeda vaikams plėtoti kosmoso supratimą ir vaizdo jutimo įgūdžius.Ji taip pat skatina kūrybiškumą ir vaizduotę, nes jie sukurti skirtingų takelių ir laikrodžiai marmuro roll.Su Marmuro Trasos, jūs galite padidinti tėvų-vaikų bendravimą ir mėgautis kokybės laiką kartu.Takeliai yra pagamintas iš patvaraus ABS ir kruopščiai nušlifuotas, užtikrinti saugumą ir lygumą.Tai puiki dovana vaiko Dienos ar bet kokia proga.

Specifikacija:

Medžiaga: ABC

Gaminio dydis: 554*18cm

Pakuotės dydis: 28*20.8*7.8 cm

Produktų Sąrašas:

1 Komplektas* Marmuro Trasoje(apima 80pcs)

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kurti Gebėjimas: kurti įvairių Marble Maze, jūsų vaikai gali pagerinti savo problemų sprendimo gebėjimus, vaizduotę, erdvės suvokimą ir kūrybiškumą.Jie taip pat gali pagerinti savo rankų judesių koordinavimą ir loginio mąstymo įgūdžių, o smagiai.

2.Spalvinga Pripažinti: Šis Marmuro, Bėgių kelio turi daug spalvų, kad jis būtų patrauklus ir įdomus jūsų vaikui.Jie taip pat padės jūsų vaikui plėtoti savo spalvų suvokimo ir regėjimo įgūdžius.

3.Padidinti Šeimos Harmonija: Šiame Marmuro Paleisti yra žaislas, kad jūs ir jūsų vaikas gali džiaugtis kartu ir iššūkis sau.Tai padės jums padidinti jūsų šeimos harmoniją ir mokytis vieniems iš kitų.

4.Stiprus ir Sklandžiai: Marmuro Paleisti Blokai yra pagaminti iš aukštos kokybės ABS medžiaga, kuri yra stipri ir sklandžiai.Medžiaga yra poliruoti, siekiant išvengti bet kokių šerpetų ar įbrėžimų, kurie gali pakenkti jūsų rankose.

5.Puiki Dovana: Marmuro Paleisti už Vaikų Amžius 4-8 yra puiki gimtadienio, Kalėdų, Vaikų Diena, ar Naujųjų Metų dovana vaikams berniukams ir mergaitėms.Su juo, vaikai bus turėti įdomus.

  • Medžiaga: plastikiniai
  • Rekomenduojame Amžius: 12+y
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar