Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Giliai Jūros Purvo Balinimo Dušo Želė Drėkina,Drėkinantis ir Odos Balinimo Kūno prausiklis tinka Visiems Odos Tipams, Vonia ir Kūno Darbai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€78.06 €39.03
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k55467

Giliai Jūros Purvo Balinimo Dušo Želė Drėkina,Drėkinantis ir Odos Balinimo Kūno prausiklis tinka Visiems Odos Tipams, Vonia ir Kūno Darbai

neto:300ml

Pristatome mūsų Giliai Jūros Purvo Balinimo Dušo Želė, puikus papildymas jūsų dušo rutinos!Mūsų dušo želė drėkina, drėkinantis ir balinimo kūno prausiklis, kuris tinka visiems odos tipams.Suleidžiama giliai jūros purvo, tai dušo želė paliks jūsų odos jausmas atnaujinamas, sklandžiai ir atsinaujina.

Mūsų 300ml dušo želė idealiai tinka kasdieniam naudojimui, ir suteikia prabangūs vonios patirtis.Vonios ir Kūno Darbai prekinis ženklas yra gerai žinomas dėl savo aukštos kokybės produktus ir mūsų dušo gelis yra ne išimtis.

Mūsų dušo gelis yra specialiai sukurta siekiant suteikti blizga balinimo efektas, o taip pat teikti esminius drėkina jūsų odą.Jūs pastebėsite, šviesesnė, sveikiau švyti vos po vieno naudojimo.

Mūsų bendrovė, manome, teikiant aukštos kokybės produktai už prieinamą kainą.Mūsų Giliai Jūros Purvo Balinimo Dušo Gelis yra ne išimtis.Kad dabar ir patirtimi prabanga Vonia ir Kūno Darbai komfortą savo dušu!

PASTABA:

Dėl atnaujinimo pakuotė, kaip parodyta paveikslėlyje žemiau, efektas bus tas pats, talpa yra tas pats, mes atsiųsime atsitiktinai.

Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų

  • Prekės Pavadinimas: SI MI DA DANG
  • Elemento Tipas: dušo želė
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Komponentas: giliai jūros purvo, rozmarinas
  • Modelio Numeris: ZBZLD03
  • NET WT: 300ml

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar