Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Fitneso Elastinės Juostos Latekso Įtampa Jogos Fitneso Juosta Įranga, Liftas Stiprumo Pritūpęs Sporto Salė Įtampa Apskrito Hip Mokymo W4h0

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€0.23 €0.13
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k55418

Produkto pavadinimas:Joga pasipriešinimo juosta

Gaminio dydis: 30*5*0.35 cm/11.81*1.96*0.13 colių

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga: guma

produkto savybės:

1. Dvigubai treniruotės: Su joga elastinės juostos ir latekso atsparumas ratą, jūs galite padvigubinti savo treniruotės įprastas ir gauti dvigubą rezultatus.

2. Universalus mokymas: Ar jūs ieškote sukurti jėgą, tonas raumenys arba pagerinti savo lankstumas, joga elastinės juostos ir pasipriešinimo ratas yra puikiai tinka visų tipų mokymus.

3. Puikus pritūpimai ir glutes: apskritimo forma atsparumas ratas yra puikus taikymo glutes ir jogos elastinės juostos yra puikus pritūpimai, todėl šios treniruotės priemonės idealiai tinka apatinę kūno mokymo.

4. Lengvas ir nešiojamas: Imtis jūsų treniruotės, bet šie lengvi ir lengvai transporto jogos elastinės juostos ir pasipriešinimo ratą.

5. Patvarus ir ilgalaikis: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, joga elastinės juostos ir pasipriešinimo ratas yra patvarus ir ilgalaikis, užtikrinti jums gauti labiausiai iš jūsų treniruotės įprastas.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt Jogos pasipriešinimo juosta

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

  • funkcija: Išsamią Fitneso Pratimas
  • Tipo sportas: Stiprumo Mokymas
  • Departamentas Pavadinimas: MOTERIS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Mokymo Vietos: GINKLAI
  • Modelio Numeris: QZE011
  • Prašymas: Gumos String Krūtinės Kūrėjas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar