Nuotrauka 0

Trijų fazių cinko oksidas, apsauga nuo žaibo savybė testeris jutiklinis ekranas cinko oksidas, apsauga nuo žaibo gyventi testeris

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€18 327.12 €18 143.84
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k54985

KOMPENSUOTI

GCYB-3B cinko oksidas gesintuvo gyventi testeriai yra speciali priemonė, skirta nustatyti elektros eksploatacinių savybių cinko oksido gesintuvo, priemonė yra tinkamas gyventi ar elektros gedimus, cinko oksidas gesintuvo įvairių įtampos lygio, taip, kad laiku rasite pavojingų defektų, tokių kaip vidaus izoliacija, drėgmės ir vožtuvo plokštė senėjimo.

Priemonė yra paprasta naudoti ir patogu naudoti.Visą matavimo procesą kontroliuoja žmogaus-mašinos sąsają.Jis gali matuoti visą srovę, varžą esamiems ir harmonikos, dažnio nuoroda įtampos ir jo harmonikos, aktyvioji galia ir fazės skirtumas cinko oksidas gesintuvo.Nekilnojamojo signalų įtampos ir srovės gali būti rodomas dideliame ekrane.Priemonė naudojama skaitmeninė signalo analizė, technologijų ir programinės įrangos anti-trukdžių metodus, pvz., harmoninės analizės ir skaitmeninį filtravimą, kad matavimo rezultatai tikslūs ir stabilūs.Jis gali tiksliai analizuoti turinys pagrindinių banga ir 3 ~ 7-osios harmonikos, įveikti įtaką interphase trukdžių, ir teisingai matuoti varžą srovės pusėje-etapas gesintuvo.

Produkto pravardė: cinko oksidas gesintuvo testeris, protingas gesintuvo charakteristikos testeris, anti-trukdžių cinko oksidas gesintuvo gyventi testeris, apsauga nuo žaibo varža srovės nuotėkio detektorius, cinko oksidas, apsauga nuo žaibo gyventi testeris, AC gapless cinko oksidas gesintuvo gyventi testeris, cinko oksido savybės gesintuvo testeris

Gaminio parametrų

1. maitinimo šaltinis: 220V, 50 hz arba vidinė ličio baterija maitinimo.

2. Matavimo diapazonas:

Nuotėkio srovė 0-10mA (plečiama);

Įtampos 30-100V (plečiama);

(2 variantas: elektrinio lauko stiprumas įvesties diapazonas: 30kV/m~300kV/m.) )

3. Matavimo tikslumas:

Srovė: Visą dabartinę> šimtą μ valanda: & Nbsp; ± 5% skaitymo ± 1 žodis;

Įtampa: nuoroda įtampos signalas >; Ne 30 V: 5% svarstymą 1 žodį.

4. Matavimo parametrai:

Visą srovės signalo formos, pagrindinių veiksmingos vertės, ir didžiausios vertės nuotėkio srovei.

Pagrindinių faktinė vertė ir 3-iosios, 5-osios ir 7-osios veiksmingų vertybių atspariu komponentas srovės nuotėkio.

Piko srovės nuotėkio varža sudedamosios dalys: teigiamas piko Ir + neigiami piko Ir-.

Capacitive dabartinė pagrindinių, pilna įtampos, pilna dabartinio etapo kampas skirtumas.

RMS įtampą.

Elektros energijos suvartojimas apsauga nuo žaibo.

5. Įtampa nuoroda signalas atrankos metodas:

有线同步:20米(可扩展)

6.锂电池参数:

充电时间 > 6小时

连续工作时间 > 4小时

间断工作时间 > 8小时

7. Dokumento dydis: priimančiosios ne didesnis kaip 36 cm x 26cm x 14cm; Priedų dėžutėje 42cm x 33cm x 20cm

8. Priemonės svoris: Priimančiosios 5.0 kg)& Nbsp& Nbsp& Nbsp& Nbsp& Nbsp; Priedų dėžutėje 9.0 kg

Produkto savybės

1.800×480 spalvotas LCD jutiklinis ekranas, high-greitas terminis spausdintuvas; grafinis ekranas, intuityvi sąsaja, lengva valdyti ir naudoti vietoje darbuotojams.

2. Tinka naudoti vietose, kur žaibolaidžius, yra gyvas, elektros energija nutraukimo, ar laboratorijose.

3. Tikrai pasiekti trijų fazių srovės ir trijų fazių įtampos vienu metu bandymų, siekiant pagerinti darbo efektyvumą; tuo pačiu metu, remti vieno etapo testą arba dviejų fazių bandymo, lengva pasirinkti.Priemonė turi tik silpnos srovės viduje, įtampa neviršija 12V; dabartinių ir įtampos jutikliai yra visiškai izoliuotas, saugūs ir patikimi.

4. Paramos įtampos pagrįstas mėginių ėmimo PT antrinės įtampos nuoroda signalus; Ji taip pat remia laisvosios įtampą metodus ir naudoja programinės įrangos, skaičiavimus, norėdami rasti įtampa nuorodos.

5. Su aukštos energijos ličio-jonų baterijos, ypač tinka progomis, be elektros energijos tiekimo.

6. Įrengtas su įterptųjų žmogaus-mašinos sąsaja, remti tiesioginio išjungimo režimas; vidaus konfigūracija didelės talpos "FLASH" atmintį galima įrašyti masyvi eksperimentinių duomenų, su funkcijų, pavyzdžiui, duomenų valdymo ir saugojimo.

7. Įrengta aukštesniojo lygio valdymo programinę įrangą, jis turi funkcijų, tokių kaip istorinių duomenų valdymo, perskaičiavimas, duomenų analizė ir ataskaitų spausdinimo.

Įrengta RS232 ryšio sąsaja, ji gali kontrolės įrangos testavimo ir eksporto bandymo duomenis.

9. Didelės spartos mėginių ėmimo dažnumas, pažangių skaitmeninių signalų apdorojimo technologija, stiprus anti-trukdžių rezultatus, ir labai didelis matavimo tikslumas.

10. Prietaiso programinė įranga yra galinga, su laidų modelis.

11. Ji priima apsauga nuo dulkių, atsparus vandeniui, ir antikorozinės inžinerijos plastiko sandarinimo dėžės, kuri yra mažas dydis, šviesos svorio, ir lengvai atlikti.

12. Ji yra neprivaloma funkcija.Standartinė versija neturi šių funkcijų, ir klientai gali pritaikyti pagal savo poreikius.

1 variantas: Įrengtas su USB sąsaja, kuri palaiko eksportuojant duomenis iš USB laikmenos; Paramą, atsižvelgiant trifaze ar B-fazės įtampa nuoroda, kaip įtampa nuoroda; Įrengta anti-trukdžių skaičiavimo funkcija ir kita kompensavimo funkcija, ji visiškai išsprendžia situaciją trijų fazių tarpusavio trukdžių (reikalinga 220KV ir virš įtampos lygius).

2 variantas: naudoti indukcijos plokštė imtis elektrinio lauko stiprumas etapo B įtampos nuoroda.Ši funkcija palengvina įtampą, atranka.

Apie mus

1,Mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia Kinijos didmeninės

rinka.Bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su

produkto paveikslėlius ar modeliai.Aš duosiu tau žemiausia

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar