Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Maisto Šiukšlių Šalinimo Nerūdijančio Plieno Smulkinimo Atliekų Šalinimo Likučių Procesorius Oro Perjungti ar Belaidžio tinklo jungiklis Lengva Įdiegti

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€1 781.68 €1 033.37
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k53723

Visi pirkėjai Pastaba:

Labai ačiū jums, kad pasirinkote mūsų parduotuvėje šiukšlių šalinimo produktus!

Jei jus tenkina tai, prašome pasakyti savo draugams.❤

Jei jūs turite pasiūlymų, prašome leiskite mums žinoti, mes nuoširdžiai tikimės, kad jums gali pateikti vertingų nuomonių procesą, naudojant, jūsų pasiūlymai yra mūsų turtas, jūsų poreikius yra mūsų darbas!

Prašome perskaityti pirkėjas, prieš perkant šiukšlių procesorius:

1) Kai jūs gaunate šiukšlių procesorius, prašome sekite instrukcijas ir video instaliacija, mašinų bandymo, ne paleisti jį be įdiegti mašina, nes tai yra blogai tyrimą dėl mašinos, tai bus ne atspindi, Kas yra poveikis.Jei yra kokių nors problemų diegimo metu, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą, mes taip pat tikime, kad jūsų viršininkas praktinių gebėjimų.

2) Apie naudokite nuotolinio valdymo pulto: mašina turi naudoti oro įjungti kai mašina paleista.Nuotolinio valdymo automatiškai rungtynes mašina.Jei nuotolinio valdymo negalima naudoti, patikrinkite bateriją, arba susisiekite su manimi pakartotinio išsiuntimo ar grąžinimo.

3) korėjos pirkėjai paprastai reikia užsisakyti adapteris 180mm jei norite užsisakyti adapteris 180mm, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo siųsti nuorodą.

4) Paprastai mūsų mašina bus patikrinti ir derinimo mašina prieš išsiuntimą, siekiant užtikrinti, kad mašina pasiekia pirkėjas yra sveika.Jei pirkėjas karščiausios gavęs paketą, prašome pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus su manimi, mes duoti protingą ir puikus sprendimas ar kompensacijos.

Pastaba: maisto atliekų šalinimo yra suprojektuoti su anti-stick plėstuvas, todėl kritimo garsą, kai smulkinimo, tai yra normalu, kai veiklos, nepamirškite įjungti vandens, prieš įjungdami mašiną ir išjungti vandenį ir po to.❤

Veiklos etapai:

1) Atidaryti vandens čiaupo ir paleiskite šaltą vandenį;

2) Įjunkite maitinimo ir paspauskite paleidimo jungiklį, variklis šalinimo bus pradėti ir patefonu smulkinimo kamera pradės suktis;

3) Supilkite maisto atliekų į kriauklę atidarymo, nereikia šlifuoti, kriauklių, stiklo, metalo ir kitų kietų objektų, arba supilkite atšiaurių cheminių medžiagų, į kriauklę atidarymas;

4) tvarko atliekų šalinimo vos kelių akimirkų, kad saugiai šlifuoti atliekas į smulkias daleles, kol tik garsas variklio ir vandens srautą galima išgirsti ir šlifavimo yra baigtas, tada išjunkite šalinimas;

5) išjungti vandens čiaupas po maždaug. Praėjus 15 sekundžių po šlifavimo yra išsami ir leisti, kad atliekų dalelių pabėgti pro drenažo vamzdį.

Pastaba: Reguliariai šlifavimo sunku objektai, tokie kaip virti kaulai ir vaisių branduoliai padeda išlaikyti dalys, švarus ir sklandžiai.❤

Patarimai:

1, Prieš naudojant šalinimo, įsitikinkite, kad šlifavimo rūmai yra tušti;

2, Kai nenaudojate procesorius, prašome laikyti kriauklė kištukas įkištas į kelią nieko netyčia stumdomas žemyn;

3,, Tai šalinimas bus išspręsti jūsų maisto atliekų šalinimo problemų, bet atminkite, nenaudoti šio šalinimo stiklo, keramikos, plastiko, pluošto, audinių, plunksnų ir pan.Prašome atsiminti, kad negalima naudoti šalinimo stiklo, keramikos, plastiko, pluošto, audinių, plunksnų, korpusų ir panašios atliekos;

4, greičiau šalinti, jūs galite iš anksto procesas, negabaritinių kaulai, vaisių ir daržovių žieveles ir kt.į mažesnius gabalus.

Produkto talpa: 1200ml

Veikia galia: 560W

Įtampos dažnis: 220V/50HZ

Dydis (Aukštis*Skersmuo): 320*200 mm

Grynasis svoris: 6 KG

Be apkrovos greitis: 2600-2700r/min

Veikimo būdas: oro jungiklis/belaidžio tinklo jungiklis

Kokybiškos ir Patvarios Medžiagos: priimant aukštos kokybės ABS inžinerijos plastiko ir nerūdijančio plieno, maisto šiukšlių šalinimo pašalina nutekėjimas arba elektros smūgio pavojų ir padeda išvengti bakterijų efektyviai.Sunkiųjų plieno peilis leidžia šlifuoti šiukšlių pakankamai mažas.Šis įrenginys trunka ilgą laiką dėl bet kokios būklės.Jums nereikia naudoti daugiau nei 5 minučių kiekvieną kartą.

Saugiai ir Multi-Funkcinis Šalinimas: splash atmuštuvas viršuje apsaugo pirštus nuo sužalojimų ir išvengti šiukšlių kiekį.Jis yra nuimamas ir lengvai valomas.Trijų taškų fiksavimo funkcija sumažina vibraciją ir suteikia tvirtumo.Šis maisto atliekų tvarkymo gali kovoti su įvairių rūšių maisto šiukšlių lengvai ir gali būti prijungtas prie vieno ir dviguba kriauklė, atitinkančių jūsų įvairius poreikius.Be to, ji turi indaplovė jungtis, kuri veikia kuo ekonomiškiau kartu su savo indaplovė.

Paprastas Surinkimas & Patogu Naudoti: Taip maitinimo laidas yra iš anksto įdiegta, ji taupo montavimo žingsniai ir jūsų pinigų, kad pirkti papildomą laidą.Jūs galite įdiegti ir naudoti mašiną su lengvumu, naudojantis instrukcija.Tai trunka mažiau nei penkias minutes kiekvieną kartą, kad tvarkingas ir netvarkingos virtuvės, kuri išlaisvina jūsų rankas nuo greiferiniai smirdantis maisto šiukšlių.

Oro Jungiklis & Apsauga nuo Perkrovos: Vienas apačioje išsprendžia virtuvės šiukšlių.Oro jungiklis naudoja pneumatinius principu, leidžia lengviau ir saugiau pradėti mašina.Reset perkrovos saugiklis apačioje apsaugo variklį, kai jos perkrautas, perkaito, ir t.t., pratęsti gyvenimo variklis, todėl prašome nuolat jį liečiamų kai įdiegti.

Mūsų Privalumas:

Vienas: specialaus lydinio plaktukas trupinimo technologijų, įprastą šiukšlių gali maisto atliekų tvarkytojas apie smulkinimo diskas lydinio plaktukas, plaktukas, pjovimo, ašarojimas ir šlifavimo keturių judėjimo susmulkintų šiukšlių, šiukšlių gali pagal stiprumą, automatiškai reguliuoti darbo vietą.Be to, metalo, akmens, keramikos, stiklo ir kitų kietų objektų, ne virtuvės atliekos, bendrasis šiukšlių, gali būti tvarkomi.

  • Funkcija: Oro Switch Valdymo, Gali Būti Prijungtas Indaplovės, perkrovos Saugiklis, Garso Izoliacija, Nerūdijančio Plieno Malimo Elementai
  • Veikimo Būdas: oro jungiklis/belaidžio tinklo jungiklis
  • Pašarų Tipas: nuolat
  • Įtampa (V): 220V
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Šlifavimo Kameros Medžiagų: Nerūdijančio Plieno
  • Dažnis (Hz): 50Hz
  • Variklio tipas: Kolektorinis Variklis
  • Aukštis (Coliais): 320*200 mm
  • Prekės Pavadinimas: XMSJ
  • Galios Variklis (Ag): 560w

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar