Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Rankenos Pirštinės Rankenos Puspirštinės Vyrų Vasaros Pirštinės Neperpučiamas Motociklo Rankena Pirštines, Motociklu Vairo Kumštinės Pirštinės

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€18.47 €12.93
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k53143

Aprašymas:

3D pjaustymas, padidintas dydis, padidintos erdvės, daugiau komforto.Rankenos Pirštinių rinkinys gali suteikti atspalvį ir apsaugos nuo saulės poveikio, o taip pat teikia kietas ir vėdinamoje oro.Priekis ir pigesnių yra suprojektuoti su tuščiaviduriai iš akies, todėl ginklų kietas ir prakaito nemokamai metu dviračiu.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Rankenos Pirštinės

Dydis: apie 30 * 30 cm | 11.81 * 11.81 colių

Medžiaga: Oxford vandeniui medžiaga

Spalva: Pilka/Juoda

Pakavimo Sąrašas:

Rankenos Pirštinės * 1 pora

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Padidinti】3D pjovimas, padidintas dydis, padidintos erdvės, daugiau komforto.Rankenos Pirštinių rinkinys gali suteikti atspalvį ir apsaugos nuo saulės poveikio, o taip pat teikia kietas ir vėdinamoje oro.Priekis ir pigesnių yra suprojektuoti su tuščiaviduriai iš akies, todėl ginklų kietas ir prakaito nemokamai metu dviračiu.

2.【Didelio Tankio Nusidėvėjimui Atsparaus Audinio】Patvarus ir vėjo, 300D Oksfordo audinys yra atsparus vandeniui.Rankenos Movos komplektas yra pagamintas iš aukšto tankio nusidėvėjimui atsparaus audinio viduje ir už jos ribų, sudarytas iš poliesterio pluošto, stiprus ir dėvėti, atsparus, PVC vėjo lakas, ir ėriena kašmyras pamušalas.

3.【Puikus Meistriškumo】Motociklo Rankenos Pirštinių rinkinys turi apsvaiginimo versija, nuostabi meistriškumo, ir jokių įtrūkimų.Jūs įvertinsite puikus meistriškumo.

4.【Paprasta Išvaizda】išvaizdos Motociklo Rankenos Movos komplektas yra paprastas ir elegantiškas, protingas ir , jis gali parodyti savo skonį, ir gali patenkinti savo naudojimo ir pakeitimo poreikius.

5.【Puiki Dovana Pasirinkimas】Ne Helovinas, Kalėdos, Karnavalas, gimtadienius, ir Tėvo Dieną, jūs galite suteikti Motociklo Rankenos Pirštinės Ausines prie savo šeimos narių, draugų ar kitų artimųjų.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Oda

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar