Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Fotoaparatas Vyras Žaislas Išdaiga Maišelį Pakabukas Animacinių filmų Apdailos Žaislai, Tualetas Vyras Keychain Kamera Žmogus Duomenys PVC Pakabukas Žaislai, Gimtadienio Dovanos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€44.27 €22.13
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k50297

Gražus ir dėvėti, atsparus pultelio priedu, kad bus padaryti jums šypsena.Ši lėlė yra pagamintas su žymiais kokybiškos ir aiškios tekstūros.Jis yra lengvas ir lengvai atlikti, todėl jūs galite mėgautis be jokių našta keliauti.Puiki dovana sau ar savo artimuosius.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Dydis: (vidut.)6.5 cm/2.56 cm

Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

Lėlės keychain*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukščiausios Kokybės: Pagaminti iš aplinkai nekenksmingų, patvarus, ir bekvapis kokybiškos PVC, tai Skibidi Lėlės Pakabukas Žaislas nėra lengva sulaužyti arba deformuotis ir dėvėti, atsparus vandeniui.Galite būti tikri, naudojant jį ilgą laiką.

2.Tikrai Unikalus Amatų: Tai Skibidi Lėlės Pakabukas Žaislas yra unikalus ir linksmas priedas, kuris duoda anime "Tualetas Vyras VS Ekranas" į gyvenimą.Tai rodo simbolius iš šou egzotiškos ir žavinga būdas.Tai įdomus būdas paįvairinti savo keychain ir parodyti savo humoro jausmą.

3.Plačiai Naudojamas: Skibidi Lėlės Pakabukas Žaislas gali būti naudojamas įvairiems tikslams.Jūs galite pakabinti jį ant savo kelnių, mobilieji telefonai, kuprinės, automobilio raktus, pinigines ar bet kur, kur jūs norite.Tai puikus aksesuaras pridėti šiek tiek įdomus ir asmenybės į savo daiktus.

4.Puikus Kūrinys: Pagal Skibidi Lėlės Pakabukas Žaislas yra ryškus ir sklandžiai išvaizdą su aiškiai spausdinimas.Tai išnyks atsparus ir tvirtas, be šerpetų ar defektų.Tai yra aukštos kokybės ir įdomus žaislas, kad vaikai bus brangina.

5.Nuostabi Dovana: Tai Skibidi Lėlės Pakabukas Žaislas yra mielas ir linksmas žaislas, kuris padės paįvairinti savo gyvenimą.Jis bus sukurti kai džiaugsmas ir juokas, į savo gyvenimą ir padaryti savo draugus laimingas.Tai taip pat puiki dovana tiems, kurie vertina anime, muzikos ar komedija.Jis yra mažas ir lengvas.

  • Rekomenduojame Amžius: 14+y
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar