Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Infraraudonųjų spindulių Naktinio Matymo Lauko Sporto Dv Lengva naudoti Mobiliųjų aplikacijų Sandėlio Anti-theft Naudoti Fl

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€35.83 €23.65
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k498547

Aprašymas:

Savybės:

Plataus Kampo Naktinio Matymo Objektyvo: fotoaparatas turi 140° platus vaizdas-kampo objektyvą, kuriuo galima fotografuoti su labai plataus spektro, ir taip pat galėtų būti gera vaizdo ir foto efektas naktį priemonėmis IR šviesos diodas,IR šviesos diodas ne duos, bet šviesos, o darbo.

Dual Saugojimo Režimo: Protingas judesio aptikimo ir garso aptikimo dual saugojimo režimo.Kai monitoringo vietoje, objekto judėjimo arba garsu, fotoaparatas automatiškai fotografuoti nuotraukas ir siųsti signalą informaciją į PROGRAMĄ, be žiūri visą laiką, visada galite suvokti aplinką.

Ilgas Ištvermės Laikas: fotoaparatas ateina su didelės talpos baterijų, kurios galėtų remti recoding nuolat daug valandų,Be to, kamera taip pat gali būti imamas nešiojamasis maitinimo šaltinis, buitiniai lizdų elektros tiekimo arba 5V transporto priemonės maitinimo realizuoti savo ilgai darbo.

Nuotoliniu būdu valdomas Žiūrėti Atgal bet Kuriuo metu: Šis fotoaparatas galėtų paramos stebėsenos su 1080P HD raiška ir gali filmuoti.Ji gali palaikyti SD atminties kortelę,galima laikyti iki 4 mėnesių, video failus,vaizdo failus, gali būti nuotolinio atsisiųsti, grojo ar panaikinti mobiliojo telefono APP, kuri.

Paprasta naudoti "Mobile APP: Lengva naudoti mobiliąją PROGRAMĖLĘ(tiek" IOS " ir "Android" yra) + PC multi-operacijos pabaiga, tiesiog atsisiųsti programą telefonas / tabletę, galite Taškas į tašką realiuoju laiku stebėti;fotoaparatas prijungtas prie belaidžio namų tinklo.

Techniniai duomenys:

Gaminio Dydis: 2.6*1.5*6.5 cm

Įkrovimo Įtampa: DC-5V 1A

Rezoliucija: 1080P/720P/640P/480P

Mobiliųjų OS :Android/iOS

Tipas Atminties Kortelę: Palaikymo Micro SD (TF card)

Sąsajos Tipai: Misco USB

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.

Komplektą Sudaro:

Mini Kamera X1

Pakavimo Dėžutė X1

Instrukcija X1

Maitinimo Laidas X1

USB Skaitytuvas X1

BracketX1

  • Jutiklio Dydis: 1/3 colių
  • Objektyvo: 6mm
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: ACRDDK
  • Didžiausias IR Atstumo(m): 10-20m

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar