Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

LED Apšvietimo juostelės 18 Lempa "SamSung" UA55F6400 UA55F6800 UA55F6300 2013SVS55F UN55F6350 BN96-25312A CY-HF550CSLV1H UE55F6510

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€59.00
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k483728

Mūsų įmonė parduoda įvairių prekinių ženklų LED apšvietimo juosteles, turi daug atsargų, jei jums reikia, kad pirkti urmu, prašome susisiekti su manimi.

Dėmesio Pastaba:

1.Rungtynės juostelėmis parodyta nuotraukoje originalioms jūsų TV prieš užsakant.Jei jūs nesate įsitikinęs, jei tai yra suderinama, jūs galite paversti viduje, TV, nufotografuoti ir pateikti jį man.mes pasistengsime atsakyti artimiausiu metu.Ačiū!

2. Siekiant užtikrinti tikslumą, siuntinių pristatymas, prašome patikrinti, ar adresą, kurį nurodėte teisingą perkant.Jei neteisingai adresas yra numatyta, paketas bus prarasta.

3. Jeigu tu negali stebėti paketą informacijos, prašome susisiekti su manimi tuo metu, Mes pasistengsime atsakyti artimiausiu metu.Ačiū!

Produkto informacija

Būklė: NAUJA

Paketas apima: 1 set = 20 vnt LED Juostelės (R+L)

Skaičių LED karoliukai: 18 Led juostai(R+L)

Dydis (Ilgis): 1150 mm(R+L)

Kiekvieną LED Lempos Įtampa: 3V

Apie pakuotės

Pakuotėje yra aukštos kokybės kartono dėžutė pakuotės arba, pagamintas iš aukštos kokybės PVC vamzdžių packagingx, kuris yra labai apsauginiai, ir taip pat yra labai saugus.

Apie Atsiliepimą

Jei jus tenkina mūsų produktus, Prašome pateikti mums palikti TEIGIAMĄ atsiliepimą.wewil būti dėkingi, kad jūs suteikiate mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Jūsų skatinimas ir parama yra mūsų nuolat į priekį pagreitį.Ačiū!

Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, Prašome siųsti elektroninį laišką mums,arba susisiekti su mūsų pardavimo paslaugų, prekybos vadybininkas,mes stengiamės suteikti jums patenkinti atsakymas!Ačiū!

Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums,mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums,labai labai ačiū.

Žymos: led apšvietimo juostelės.

  • Tipas: Pramonės Kompiuterių Priedai,
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Su USB:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: 2013SVS55F

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar