Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Daugiafunkcis Ranka Skriejikas Saulės Radijo Lempa "Bluetooth" TF Žaisti Pagalbos LED Žibintuvėlis, Lauko Kempingas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€31.77 €25.73
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k483669

Savybės: 1. WB oras signalas: Kaip mes visi žinome, dažnumas nelaimių pastaraisiais metais išaugo, ir WB oro signalo radijo yra būtina.Už savo saugumą, tai multi-funkcija radijas galimybė visada bus jums priminti, kai NOAA yra įjungtas, todėl, kad jūs turite pakankamai laiko, kad susidoroti su tornadai, uraganai, audros, potvyniai, žemės drebėjimai ir kitos nelaimės. (Tik JAV)

2. Keturi maitinimo režimai: Built-in 2000mAh akumuliatorius, kurį galima krauti radijo įprastiniuose kartus.Tačiau, įvykus avarijai, nutrūkus energijos tiekimui gali atsirasti.Šiuo metu radijo gali būti imamas ranka prisukamas elektros energijos gamybos alkūninius ir saulės įkrovimo pultas (ten, kur saulės šviesa, radijo gali būti imamas).Be to, radijo gali būti varomas savo sauso bateriją, arba kiti prietaisai gali būti mokama.

3. LED žibintuvėlis ir SOS signalas: Didelio ryškumo žibintuvėlis, 1W LED lemputė, 6 LED skaitymo lemputės.Nutrūkus maitinimui, tai avarinio radijo suteikia saugumo jausmą nakties metu.Kai jūs susiduria su skubios pagalbos ir niekas nežino, kad SOS signalas radijo pradės mirksėti raudona priminti kitiems surasti ir padėti jums.Tai turi laisvalaikio kempingas, turistinius ar laukinių gyvūnų išlikimą.

4. Nešiojamų ir praktiška: Ši racija yra mažiau nei 350g, kuri yra lygi masė mobilųjį telefoną.Dydis 145 x 73 x 55 mm, mažų ir nešiojamų.Šis unikalus radijo bus būtina turėti kiekvienas, nesvarbu, ar namuose ar gamtoje, ji gali suteikti mums išsamią padėti.

5. "Bluetooth" suderinama 5.0 garsiakalbis: vidinis belaidžio "Bluetooth" -suderinamas lustas, stabilus ir greitas perdavimas, ir įsivaizduoti, muzikos malonumą atnešė bevielio ryšio.Pastatytas 8 Ω 0,5 W garsiakalbis, aiškus balsas, stereo muzikos prasme.Ne tik radijo, bet ir nešiojama "Bluetooth" suderinama garsiakalbis žaidėjas.

Specifikacija:

Funkcijos: Integruotas Garsiakalbis,Žibintuvėlis

Tipas: FM,AM / FM

Stilius: Nešiojamų

Modelio Numeris: Saulės Radijas

Maitinimas: Pakraunama Baterija

1) AM/FM/WB

FM: 87-108 MHz

ESU: 520-1710 KHz

WB: 162.400-162.550 MHz

2) Saulės/Generatoriaus Įkrovimo

3) Pastatytas LED žibintuvėlis: 1W LED lemputė, 6 LED skaitymo lemputės

4) Signalas ir mirksinti raudona lemputė (SOS funkcija)

5) daugkartinio Įkrovimo baterija: 18650), 3,7 V 2000mAh baterija; DC 4.5 V "AAA" x 3 sausųjų baterijų (išskyrus sausųjų baterijų)

6) Saulės kolektoriaus išėjimas: 5V 40mA

7) Saulės skydelis dydis: 7.3x2.8cm/2.87x1.1in

8) Generatoriaus išėjimas: DC 5V 400mA

9) Mobilieji įkroviklio jungtis: 5.0 V 250-300 mA

10) Mini USB įvesties lizdas: 5V 300mA

11) "Bluetooth" suderinamą/TF/USB/player

12) Pastatytas garsiakalbis: 8 Ω 0.5 W

13) Galia: maždaug 350mW

14) Vandeniui klasė: IPX3

Medžiaga: plastikas

spalva: juoda

Pakuotės Turinys:

1 x Saulės radijas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Laikas siunta: Visos produkto galime pristatymas per 3~8 savaitės diena), dažniausiai mes pagal klientų užsakymus laiku pakavimo ir vežimo, mes turi atidžiai patikrinti kokybės prekių, prieš Laivą, Todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkoma.Apie sekimo numerį atnaujinimas: Jei jūsų sekimo numerį, jokių logistikos informaciją, kaip tūkstančiai sklypų siunčiami į užsienio šalis, logistikos kompanijų, nebuvo atnaujinti logistikos informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, Prašome ne tiesiogiai atidaryti ginčų.Mes pirmą kartą jums išspręsti!Ar jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar