Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Mediniai Viking Shield Vilkas Viduramžių Vikingų Kariai Skydas Cosplay Turas Battleworn Cosplay Sienos Kabo Vertus Dažytos, Dekoras

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€109.84 €54.92
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k46864

Kulka Taškų:

1. Pagaminti iš Kokybiškų Medžiagų: Viking Skydas Cosplay yra pagamintas iš aukštos kokybės medienos medžiagų, tvirtas, lengvas ir patvarus, siūlanti subtilų išvaizdą su dideliu ilgaamžiškumu.

2. Lengvai Atlikti: Mediniai Viking Skydas yra skirtas būti lengvas ir patogus nešiotis, lengva ir patogu nešiotis, siūlanti excelletn atsparus smūgiams rezultatus.

3. Prabangus Apdailos: Viduramžių Medinis Skydas yra rankų darbo, išskirtinį meistriškumą, siūlanti visas funkcijas ir didelį komfortą, sukurti klasikinių viduramžių atmosferą.

4. Platus taikymo Sritis: Vilkas "Vikingas" Skydas yra ne tik praktiškas kostiumas aksesuaras, bet ir subtilus apdaila, tinka ant sienos, tvoros, patalpų, biurų, ir bet kurioje vietoje, puikiai tinka užmaskuoti rekvizitai ir cosplay šalies atsargas.

5. Puiki Dovana Draugams: Viduramžių Vikingų Shield yra idealus pasirinkimas partija pasisako ir apdaila, puiki dovana jūsų draugų, kaimynų, šeimos, populiarus tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Aprašymas:

Viduramžių Vikingų Shield yra rankų darbo iš aukštos kokybės medienos, išskirtinį meistriškumą, sukurti tvirtą viduramžių atmosferą cosplay šalių ir vidaus apdaila.

Specifikacija:

1. Pavadinimas: Viduramžių Vikingų Skydas

2. Medžiaga: Mediena

3. Dydis: 38*38*5cm/14.96*14.96*1.97 colių

Pakavimo Sąrašas:

1* Viduramžių Vikingų Skydas

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Formos: Round
  • Medžiaga: Medienos;Mediniai
  • Stilius: Klasikinis Stilius

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar