Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Motociklo Kelio Shin Guards Lenktynių Apsauginius Mechanizmus Moto Dviračių Kelio Apsaugai, Apsauginius Mechanizmus Motokroso Riedlentė Čiuožimo

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€38.24 €19.12
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k434759

Aprašymas:

Pagaminti iš tvirtos 600D šifruojami oksfordo audinys, PU petnešomis, sumuštinis akių, ir aukštos putos, Lenktynių Kelio Apsaugai užtikrinti didesnę apsaugą, kelius ir blauzdas.

Specifikacija:

Pavadinimas: antkelius

Spalva: juoda

Medžiaga: 600D šifruojami Oksfordo audinio, PU apsaugos pavara, sumuštinis akių, aukštas, putų medžiagos

Dydis: M/L

Pakavimo Sąrašas:

antkelius*1 pai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Įvairios Programos: Lenktynių Apsaugines priemones, gali sumažinti kelio ir alkūnės traumų suaugusiems enduro, motokroso, dviračių, kalnų dviračių, slidinėjimo, čiuožimo, ir kitos jėgos sportas, puiki dovana jūsų mylimi šeimos nariai ar draugai.

2.Kvėpuojantis ir Stipri: Pagaminti iš orui 600D šifruojami oksfordo audinys, PU guard, sumuštinis akių, ir aukštos putos, Lenktynių Kelio Guard yra labai patvarus, stilingas ir saugo savo kelio.

3.Lengva Pakeisti: Su savo built-in apsauginių įrankių nuimamas, Motociklą Kelio Padas yra lengva išvalyti ir pakeisti.Tuo pačiu metu, apsauginių įrankių yra ypač atsparus smūgiams, bei atkuria geresnį pagalvėle vaidmenį avarijos.

4.Patogūs Drabužiai: dėl Motociklo Kelio Shin sargo ergonomiškos formos, taip pat galite reguliuoti jo dydį pagal jūsų kelio, todėl jūs jausitės labai patogiai, kai jūs nešioti jį.

5.Patogus Dizainas: Reguliuojamo Kvėpuojantis Kelio Magic Pad yra Lipdukas, kuris gali būti greitai ir lengvai pritvirtinti ir nuimti, ir dydis, elastinės juostos gali būti koreguojama, siekiant išvengti kojų apsaugai nuo slydimo, nes suteikia daugiau komforto ir apsaugos kelio ir blauzdos; šviesą atspindinčios juostos dizaino padidinti saugumą nakties metu, kelionės

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: PU

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar