Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Motociklo Šiltas Kneepad Motociklo Jojimo antkelius Vėjo Coldproof Žiemos Lauko Kelio Apsaugos Darbuotojas PU Odos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€116.58 €69.94
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k43390

Savybės:

1. REGULIUOJAMAS TINKA: lengva įdėti ir kilimo.Kablio uždarymo padėti užkirsti kelią kelio trinkelėmis nuo kritimo žemyn.Puikus dizainas!

2. VIENAS DYDIS TINKA LABIAUSIAI: Ateina su vieno dydžio montavimo labiausiai unisex suaugusiųjų, paauglių mergaičių berniukų.

3. KOMFORTAS WRAP: Ilgas storas kelio trinkelėmis suteikiant visišką apsaugą jūsų kelio ir kojų, išlaikyti šiltas ir jaukus šaltu oru, dilimui ir patogiai dėvėti visą dieną.

4. Kelis Kartus: Puikus rezultatus kelio įtvaras kneepad Žiemos sezoną, patalpų, namų biuro lėktuvo, traukinio naudoti, ar kaip šiluminės apsaugos darbuotojas šiltas antkelius motociklo dviračių, dviračiais, žirgais laipiojimo pėsčiųjų vairavimo lenktynių slidinėjimas, snieglenčių sportas dienų, ir t.t.Puiki Kalėdinė dovana sau, šeimos nariams arba mylimas draugų.

Aprašymai:

Pakankamai apsaugos ir šiluma, kaip profesionalus Dviračių/Dviračiu/Riding/Motociklo Kelio Guard paramos kelio šilčiau raštas.Patvarus už ilgalaikę veiklą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PU oda

Spalva: juoda

Pakuotė:

1 Pora Motociklo Šiltas Kneepads

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Storis: 5
  • Prekės Pavadinimas: IZTOSS
  • CN: Zhejiang
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Užpildas: Medvilnės

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar