Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Magnetinio Siurbimo Golfo Cigarų Turėtojas Įrašus, Apkabos, Sulankstomas Cigarų Lauke Cigarečių Metaliniai Namų Apyvokos Reikmenys, Apkabos, J8k6

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€4.52 €2.30
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k42835

Aprašykite:

spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiagos: Cinko Lydinys

Svoris: 45g

Dydis: 8.6*2.5*0.55 cm/3.38*0.98*0.21 colių

1. Pagamintas iš aukštos kokybės cinko lydinio, tvirtas, rūdžių įrodymas ir ugniai atspari.Jis veikia su visų rūšių cigarų ir nepakenks jūsų cigarai.

2. Su magnetine siurbimo dizainas jūsų patogumui: Su šį įrašą, tai nėra būtina įdėti cigarų ant žemės.Cigarų turėtojas gali saugiai apsaugoti cigarų bet kokio dydžio.

3. Lengvas ir lengvai atlikti: golfo aikštynas, jūs galite jį nešiotis su savimi.

4. Tinka: Tinka beveik bet koks objektų, tokių kaip golfo vežimėliai, valtys, motociklai, barbekiu griliai, veja baldų ir kt.

Pastabos:

1. Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, ir tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos žemiau.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, jūs galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau tik jūsų nuoroda.

3. Mes galime priimti užsakymus sumaišyti straipsniai, spalvų ir dydžių.

Šiame produkte yra:

1pc golfo fork

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Žymos: siurbimo golfo cigarų turėtojas apkabos gnybtas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: plastikiniai, Cinko lydinys

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar