Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Porankiu Langelį, Gėrimai, Maistas, Pietūs, Vakarienė Laikiklis Dėklas Automobilio Puodelio Laikiklį VISUREIGIS RV Sunkvežimis Su 10W Belaidis Kroviklis Automobilių Dalykėlių

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€25.65 €17.96
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k424814

Kulka Taškų:

1、【Aukštos kokybės Medžiagos,】, Pagaminti iš griežtos atrankos aukštos kokybės ABS dervos medžiagos, Automobilių Dėklas yra ekologiškas, tvirtas ir patvarus, ir taip pat turi funkciją 10W belaidžio įkrovimo jums pasirinkti iš.

2、【Lengva Naudoti】Įrengtas su 360° besisukančiu daugiafunkcį dizaino, Automobilių Maisto Dėklas yra reguliuojamas iki 360° rotacija su puodelio laikikliu ir bazę ir gali būti koreguojama į norimą vietą ir aukštį pagal savo poreikius.

3、【Mobiliojo Telefono Laikiklis Funkcija】Įrengta mobiliojo telefono laikiklis funkciją, Automobilis, Padėklų Valgyti pozicijas telefoną horizontaliai lengva registravimo ir talpinimo ir yra arti jūsų regėjimo lauko.

4、【neleidžiančioms slysti Dizaino】Įrengtas, su neslidžiais silikono bazės, automobilio Stalo daro tikri, kad jūsų maisto ar daiktų, don ' roll ir yra patogu išimti ir valyti.

5、【Plačiai Naudoti】Naudojama įvairių paraiškų, siekiant pagerinti transporto priemonės funkcionalumo, Automobilio Puodelio Laikiklį Plokštelės dalis, naudojama laikinam vandens buteliuose, kavos, gėrimų, užkandžių, ir traškučiai, ir laikyti savo automobilį švarus.

Specifikacija:

Padėklo skersmuo: 22cm/8.66 į

Produkto grynasis svoris: 345 gramai

Produktų Sąrašas:

Automobilis, Padėklų Valgyti * 1

  • Prekės Skersmuo: 22cm
  • Prekės Svoris: about 350g
  • Elemento Tipas: Gėrimų Laikikliai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: Abs

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar