Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Motociklo, Šalmo Antveidis Objektyvas Patvari Šalmo Saulės Skydelis Skydai Anti-Glare Rainproof Objektyvas Naktinio Matymo Motociklo Priedai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€170.85 €85.42
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k419910

Kulka Taškų:

1.Aukštos Kokybės: Šį spalvinimas lenta pagaminta iš PC medžiagos, tvirti ir ilgaamžiai, saugūs naudoti, ir gali užtikrinti itin didelio stiprumo, kai naudojamas ilgą laiką.Šalmas objektyvas turi gerą kietumas ir didelio lankstumo.

2.Veiksminga Apsauga: Su anti-sun, anti-rūko ir anti-scratch , ji yra labiau patikimas, patvarus, ir praktiškas.Efektyviai apsaugoti jūsų akis nuo saulės, vėjo, lietaus, ir plaukioja, todėl jūsų vairavimo saugus.

3.Netaps Lengviau: Abi pusės yra nustatyta ratchets, ir du snaps yra tankus, kad jie netaps lengvai.Naujas sponge dizainas yra priimta visame atidarymo, todėl jums nereikia jaudintis dėl lietaus lašų iš viršaus.

4.Taikymo sritis: Motociklo objektyvas, skydelis nuo saulės, tinka TT ŽINOMA, modelio šalmas objektyvas įrangos priedai vėjo objektyvo ir naktinio matymo general anti-glare objektyvas.

5.8 Spalvos: galite rinktis įvairių spalvų.Dviračių saulėtose vietose per dieną yra puikus pasirinkimas.Ir tai yra taip pat puiki dovana jūsų draugams, kurie mėgsta vairuoti.Tinka Kalėdos, naujieji Metai ir kt.

Aprašymas:

Šis Motociklas Objektyvas Saulės Skydelis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, ir tai yra stiprios, tvirtos, sunkiai nešioti, ir ilgalaikė.Jis pasižymi gera kietumas ir didelio lankstumo.

Savybės:

1. Mūsų Skydelis Objektyvo savybės atsparūs ir anti-rūko taip, kad jūs galite naudoti ją tiek dėl lietaus arba karštų dienų.

2. Šalmas Shield yra nustatyta ratchets ir jie yra puikus našumo, todėl, kad tai nėra lengva patekti.

3. Naujas sponge dizainas yra naudojamas visame atidarymo, todėl jums nereikia jaudintis dėl lietaus lašų iš viršaus.

Specifikacija:

1. Pavadinimas: Šalmas Objektyvas

2. Medžiaga: PC

3. Dydis: 29x14cm/11.4x5.5in

4. Tikslas: Anti-sun, anti-glare, anti-vėjo, REOV filmas yra universalus, dieną ir naktį

5. Požymiai: A: sidabruotas B: spalva-padengti C: auksu D: tamsiai arbatos E: šviesiai arbatos F: skaidri, G: mėlyna H: raudona

Paketų Sąrašo:

Šalmas Objektyvas x 1

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Šalmas Stilius: Visas Veidas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lytis: Unisex
  • Elemento Tipas: Šalmai
  • Svoris: 210g
  • Šalmo Medžiaga: ABS+PC
  • Kokybės Sertifikatas: Eek-R22/05

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar