Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

90 Laipsnių Jūrų Grindų Drenažo Jachta Nuotekų Išleidimo dilimui Jachta Nutekėjimo Angos Aksesuaras Nutekėjimo Jūrų Priedai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€11.88 €4.75
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k407542

Aprašymas:

Tai 90 laipsnių jūrų drenažo angos yra suprojektuoti taip, kad atlaikytų rūdžių, todėl patvarus ir patikimi ilgą laiką.Ji yra lengva įdiegti ir išardyti, ir jis tinka daugumai traktorių ir valtys.Ji gali padėti jums vandens nutekėjimo efektyviai ir išvengti nuotėkio.

Specifikacija:

Medžiaga: nailonas

dydis:

Išvaizda skersmuo: apie 4.9 cm/1,9

Vamzdelio angos skersmuo: 2,4 cm/0,9

Pakavimo Sąrašas:

90 Laipsnių Jūrų Drenažo Tinklo Lizdas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sukurta su 90 Laipsnių: Išlaikyti savo valtis top formos su mūsų 90 laipsnių jūrų drenažo angos.Ji griežta ir kampu dizainas, kuris leidžia vandens srautas lengvai.Jis taip pat pagamintas iš dėvėjimuisi atsparios medžiagos, kuri gali dirbti bet kokiu oru ir trunka ilgą laiką.

2.Lengva Prijungti: Pamirškite apie žarna ankštose erdvėse.Mūsų 90 laipsnių jūrų drenažo angos yra lengva valdyti ir tinka bet kokio valtis.Stačiu kampu dizainas suteikia jums geriausią sprendimą.

3.Platus Suderinamumas: Jis yra apie skersmuo 4.9 cm, o vamzdelio angos skersmuo 2,4 cm.Tai 90 laipsnių jūrų lizdo tinka nameliai-autopriekabos, gyvenamieji automobiliai, kemperiai, sunkvežimių, traktorių, RV ir daugiau, nes jo kompaktiškas dizainas.

4.Tarnauti Ilgą Laiką: Tai 90 laipsnių jūrų drenažo angos funkcijos sklandžiai išvaizdą, todėl paprasta montuoti ir prižiūrėti.Tai gerai, pagamintas iš aukštos stiprumo nailono medžiagos, kuri yra atspari saulės spindulių.

5.Paprasta Naudoti: Įdiekite ir ardyti mūsų 90 laipsnių drenažo angos su lengvumu.Tai ideali vieta marines ir jachtos.Ji yra patogi ir universali.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar