Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

3X tvirtinimo prie Sienos Laikiklis, Skirtas TP-Link Deco X20, Deco X60 Visai-Namuose Akies "Wifi" Sistema, Suderinama Su Namų Wifi Router

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€47.44 €38.43
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k400835

Puikiai Tinka - Šis tvirtinimo prie sienos laikiklis specialiai skirtas Deco X20, Deco X60 WiFi 6 akių WiFi sistema, skatinanti didelį postūmį padengimo, greitis ir bendras pajėgumas Deco X20, Deco X60 WiFi 6 sistema (router nepridedami).

Lengva Įdiegti - sienos laikiklis, kuri yra skirta TP-Link Deco X20, Deco X60, gali būti patikimai pritvirtintas su 3, savisriegiai.

Kabelių Tvarkymo ir Erdvės taupymo Dizainas - Tiesiog vėjo laidų vingiuotų griovelių, tada slėpti juos laikiklis, skirtas didesnio saugumo ir rezoliucija purvinas ir susivėlęs, laidai.Montavimo savo Deco X20, Deco X60 WiFi 6 akių WiFi didelis ant sienos arba lubų ne tik taupo erdvę, bet ir užtikrina geresnę signalo stiprumo ir aprėpties srityje.

Darbastalio Apdaila - Visi nepatogus laidai gali būti atgal tvirtinimo prie sienos laikiklis, siekiant palengvinti judėjimą Deco X20 ir Deco X60 prietaisų, todėl jūsų gyvenimo namuose patogiau.

Puikią Šilumos Išsklaidymo - racionalaus dizaino aušinimo angomis apačioje išsklaidyti šilumą, ir taip efektyviai sumažinti prietaiso temperatūra dėl ilgalaikiam eksploatavimui.

Spalva: balta

Medžiaga: ABS

Dydis: 120 x 77.5 x 78mm

Pakuotės Turinys:

3 x tvirtinimo prie Sienos Laikiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar