Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

M. 2 NGFF Raktas-V Lizdas M-Key SSD Konverteris Adapterio plokštę ilgiklis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€25.70 €24.42
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k40006

Duomenys Produkto Pavadinimas: M. 2 NVMe SSD ilgiklis

Kabelio ilgis: 20CM 25 CM 30 CM 40CM

Pritaikytas kietasis diskas: parama M. 2 NVMe, Ultra SSD kietojo disko,

Juostos greitis: PCIe3.0 x4 visu greičiu perdavimo koeficientas 32Gbps.

Naudojimo apribojimai: Tik profesionalių inžinierių nurodyti pirkimo, bendrojo naudojimo nėra tinkamos naudoti, eiliniai pirkėjai turėtų pirkti.

Pirkimo Patarimas: įsitikinkite, kad pirkti 1~2 mėginiai pirmą kartą, ir tada pirkti juos dideliais kiekiais, po patikrinimo.

Draugiškas Patarimas: Šis produktas turi daug suderinamumo problemų.Jei jūs surinkti neteisingai ar netinkamai, jis bus sudeginti savo

prietaise.Profesionalių inžinierių leidžiama pirkti.Šis produktas yra produktas, kuris nėra grąžinamas, prašome apsvarstyti ir patvirtinti, kad ir tada pirkti.

Produkto Privalumai:

1. Vielos pranašumą, naudojant vokietijos patentuota importuotų laidų, naudojant Taivano importuojami Lotes jungtis, aukšto dažnio paramos PCIe 3.0 8G/bps perdavimo stabili

2. Linijos ilgis pranašumą, nuo 5CM iki 100CM gali būti pritaikyti, parduotuvė parduoda patch cord, vielos varža yra maža, kabelių ilgis per 60cm palaiko PCIe3.0 visu greičiu.

3. Diferencinis signalas ne per dizainas, signalo nėra trikdžių slopinimas problema parazitinės talpos ir parazitinis induktyvumas, ir nėra BVM micro trumpojo jungimo, ir produktas yra patvarus.

4. Prekės naudoja aukštos kokybės medžiagas, PCB gamybos tikslumo, vario storis yra sutirštės iki 1oz, aukso piršto aukso kiekis yra pakankamas, auksu koja yra geras elektros laidumas, gali sumažinti mėlynas ekranas avarijos, kurią sukėlė padidinti oksidacijos ir rūdžių, atsparumas.Stabili visu greičiu, nereikia nusiraminti, nėra jokių suderinamumo problemų.

5. Laidas naudojamas produktas yra labai patvarus.Ji yra apsaugotas PCB tarpiklis su storis 3mm prie metalo

suvirinimo punkte, ir yra tvirtinamas su varžtais ir hex riešutai.Produktas yra stipri ir patikima, atspari traukimas, anti-trukdžių, ir nebus sulaužytas.Nagų problema.Viela gali būti sulenkta ir sulankstyti, nekeičiant naudojimo.

6. PCB nykštukas ir riebalų dizainas, nykštukas bus ne įstrigti grafikos kortelę, pridėkite riebalų ir ilgai dizainas, kad valdybos lengviau įdiegti, sumažinti galimybę žalą.

Pirkimo Pastabos:

1. Įstatydami kabelį, įsitikinkite, kad atpažinti kryptimi.Nedėkite pakeisti arba įdėkite kompensuoti siekiant išvengti

prietaisas gražu sudegė.Kai prijungiant kabelį, pirmiausia palaikykite lizdas prietaisą, tada prijunkite kabelį, kad būtų išvengta

pernelyg didelė jėga, ir nutraukti pin lizdas.

2. Įvairių pagrindinėse plokštėse ir įranga signalas vairavimo galimybes yra skirtingos.Rezultatai mūsų bandymas nėra garantuotas, kad atitiktų jūsų testo rezultatų.Kaip ilgai, kaip prailginimo kabelis prijungtas signalas bus susidėvėjęs.Jei jūs paprašykite, nereikia pirkti.

3. Vaizdo plokštė arba motininė plokštė yra elektroninis produktas, kuris bus amžiaus ir oksiduojasi, laikui bėgant, o ne remti senas

įranga.Daugiau nei ketverius metus.Nereikia pirkti.

4. Tik inžinerinis personalas gali nurodyti pirkimo, ne "PASIDARYK pats" gebėjimas, gali nepavykti įdiegti patys, nereikia pirkti

5. Jei jūsų SSD yra dvi klasės SATA SSD, nėra suderinamas, prašome neperka

Parama atotrūkis M-key NVMe SSD; nepalaiko dviejų spragų BM-raktas SATA SSD

  • Pakuotė: Taip
  • Tipas: Dada Perdavimo Kabelis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar