Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

99000lm Led Žibintuvėlis 4 Režimai 36000lm įmontuota Baterija Usb Saulės Įkraunamas Žibintuvėlis Su Šoninės Šviesos Nešiojamas Žibintuvėlis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€3.78 €2.00
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k383844

Savybės:

1. [Praktiškiausias Daugiafunkcinis Akiratyje]: Mūsų akiratyje buvo 4 režimai atitinkamai.Pagrindinis šviesa gali apšviesti 2600ft/800m aukštos režimu apie 10 valandų.Gali būti naudojamas kaip darbų šviesa, didelis ar mažas režimas, ir mirksintis režimas gali būti naudojamas kaip avarinis šviesos (SOS funkcija).

2. [Didelis baterijos talpa ir USB išėjimas funkcija]: Patvarus ir įkrovimo 5v 18650 ličio-jonų baterija, garantijos, jūsų ilgą laiką apšvietimas.Su USB išvesties funkcija, ji gali būti naudojama kaip maitinimo bankui teikti avarinis energijos išmaniesiems telefonams.Kai visiškai įkrautas, jis gali teikti 8-15 valandų apšvietimo laikas nuo laiko priklausomai nuo naudojimo įpročių.

3.【High Power Lemputė ir Profesinės Medžiaga】: rankinį žibintuvėlį priima high power lemputė su šviesumą iki 1000 liumenų, kuris gali apšviesti bet tamsioje vietoje.Jis yra pagamintas iš aukštos koncentracijos inžinerijos ABS plastiko ir aliuminio lydinys, visiškai uždara struktūra, sprogimų, apsauga nuo dulkių, atsparus smūgiams, vandeniui IPX4, rainproof ir splashproof. (bet nedėkite vandens)

4. [Tiesioginė Įkrovimo] palaikomas USB kabelį (yra komplekte) ir 5V DC įkroviklio adapteris (nepridedamas).Tai nėra suderinama su adapterių su įtampa didesnė nei 5V.Kai visiškai įkrautas, jis bus automatiškai išsijungti.Žibinto žibintuvėlis turi įmontuotą apsauginę plokštę.

Aprašymas:

Pavadinimas: Led Žibintuvėlis

Apmokėjimo būdas: saulės baterija/USB įkrovimas

Medžiaga: ABS

Baterija: built-in baterija

Dydis: 155 x 56 x 47mm

4 rūšių: stiprios-silpnos flash pusėje COB

Liumenų: 36000LM

Lempos granulių: XP E+ pusėje COB

Atsparus vandeniui klasė: IPX6

Pakavimo sąrašas:

1 x Led Žibintuvėlis

1 x USB kabelis

Pastaba:

Įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.

Rankinis matavimo,prašome leisti 1~3mm paklaida,ačiū.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Korpuso Medžiaga: Abs
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Prekės Pavadinimas: HiMISS

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar