Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3

Kailh Langelį Perjungti Nustatyti 110 VNT Mechaninių Klaviatūrų

    (1) 5
(1 Atsiliepimai)

€42.47
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k383417

Nustatyti Savo Tipavimo Patirtis

Kartu su tiek Cherry MX formą ir Dėžutės konstrukcijos aplink kryžiaus stiebas, Kailh Lauke jungikliai suteikia lengvą, kad tilptų bet MX stiliaus keycaps, kad tu nori pritaikyti, ir jis bus labai sumažina klibantis ir padidinti savo spausdinimo patirtį.

Be Kailh Lauke reguliariai jungikliai, Dėžutės Jade, Dėžė, Laivyno ir Lauke Kremas taip pat prisijungti prie šeimos.Dėžutės Jade ir Lauke karinio jūrų Laivyno, kurios reikalauja daugiau nei 50 gf operacinės pajėgos, duoda intensyvaus ir tvirtas rašyti jaučiasi ir Lauke Balta, su savo ultra-sklandžiai keliauti kartu su box dizainas , daro ją tvirtą pasirinkimą tarp linijinio gerbėjai, kurie ieško vientisą spausdinimo patirtį.

Savybės

Daugiau Informacijos

Suderinamos Klaviatūros:

Bet K serija (Gateron Mechaninė Karšto Keitimu ar Keychron Mechaninė Karšto Keitimu versijos tik), K Pro series, V serija arba Q serijos Keychron (klavišiniai).

*Į Kailh Lauke Jungikliai negali būti taikomas Keychron ne karšto keitimu versija klaviatūros, Keychron Optinis jungiklis versija klaviatūros ir Keychron žemo profilio klaviatūros.

Žymos: kailh langelį perjungti, perjunkite set, pelės, klaviatūros aksesuarai.

  • Prekės Pavadinimas: keychron
  • Pavadinimas: kailh langelį perjungti
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Klaviatūros Perjungimas
image

Vartotojas

5
2023-06-22

“Labai jungikliai, tikrai patinka”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar