Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Motoecycle Elektra Šildomas Pirštines Su Baterija Lauke Žiemą Šilumos Touchscreen Pirštines, Skirtas Laipiojimo Žygiai Dviračiais Vertus Šilčiau

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€26.30 €21.04
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k382552

Kulka Taškų:

1、【 Aukštos Kokybės Medžiagos,】 Mūsų Šildomas Pirštines, pagamintas iš pasirinkto poliesterio audiniai, ir vidinio naudojimo medvilnės ir tricot turi gerą prakaito sugėrimo ir šiluma.

2、【Saugos Pirmasis】Šildymo Pirštines naudoti anglies pluošto kaitinimo viela, kaip ir šildymo medžiagos, kurios yra saugesnės nei įprastos šildymo laidas.Tiesiog mėgautis savo lauko veikla ir laikyti rankas šiltas šaltą žiemą.

3、【Jautrus Jutiklinis Ekranas】Pirštu liesti, jūs galite žaisti su pirštinėmis ir skambinti, labai patogus dizainas.Elektros Pirštinės suteiks jums daugiau patogumo, o jums išlaikyti šiltas.

4、【Lengva Naudoti】Mūsų Elektros Pirštinės yra įrengta baterija, dėžutė.Įdiegę bateriją, nuspauskite jungiklį ant baterijos dėžutė, įjungti jungiklį ir prijungti DC kabelis, ir pirštines bus kaisti.

5、【Plačiai Taikoma】Tinka visų tipų lauko veikla, pavyzdžiui, lenktynių, žvejyba, žygiai, slidinėjimas, motociklai, alpinizmas, bėgimas, sankach ir kt.Mėgaukitės lauko sporto, net ir atšiauriomis žiemomis!

Aprašymas: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, patvaresni ir kvėpuojantis, įskaitant vandeniui vėjo sluoksnis, šildymo sluoksniu ir šiltos, flanelė, ji yra labai šilta ir patogi nešioti.Anglies pluošto šildymo laidas yra naudojamas kaip šildymo medžiagų, kurios yra saugesnės nei įprastos šildymo laidas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šildomos Pirštinės

Aukštos klasės: 43±5℃

Mid-range: 38±5℃

Nedidelio laipsnio: 33±5℃

Delno pločio ir maždaug.:

M: 18.5-19.5 cm/7.28-7.67 į

L: 19.5-20.5 cm/7.67-8.07 į

Produkto savybės pardavimo taškų:

1, Reguliuojamo dydžio, vėjo ir atsparus vandeniui, neslidžios ir dėvėti, atsparus, two-touch ekranas

2. Temperatūros jungiklis, trys-greičio kontrolės (high-end: 45+5°C, mid-range: 40+5°C, low-end: 35+5°C - išbandytas kambario temperatūroje 25°C)

3. Kiekviena pirštinė yra įrengta su baterija, dėžutė, maitinamas 3 AA baterijos (šio gaminio sudėtyje nėra baterijų)

Pakavimo Sąrašas: Pirštinės*1 pora

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano nustatymų spalva produktas, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, kurios yra normalu.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Žymos: šildomas žiemą dviračiais pirštinės, šilumos touchscreen pirštinės, šildomos pirštinės baterijos dėžutė, elektra šildomas pirštines, Ranka Šilčiau.

  • Medžiaga: Poliesteris & Medvilnės
  • Lytis: VYRAI
  • Elemento Tipas: Pirštinės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Funkcija: Pirštais Atskirti

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar