Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Angel Silikono Formų Papuošalai Liejimo Formų Epoksidinės Dervos Keychain Pakabukas Mol

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€9.37 €4.69
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k37615

Savybės:

OOTDTY

Pakabukas pelėsių yra silikono medžiagos, patvarus, lankstus, ne lengvai deformuojasi, lengva sulenkti/pašalinti, ir gali būti naudojami mikrobangų krosnelės, šaldytuvai ir indaplovės.

Galite sukurti skirtingus modelius pagal savo pageidavimus ir pridėti įvairių užpildų, pavyzdžiui, blizgučiai milteliai, molio, derva, kad jūsų unikali Kalėdų dekoracijas!

Jis gali būti naudojamas, kad rankų darbo muilas, gipso, pakabučiai, keychains, papuošalai, "PASIDARYK pats" amatai ir pan.Ji labai tinka šeimos pramogų ir mėgautis "PASIDARYK pats" su šeima.

Lengva naudoti: Užpilkite reikiamą užpildas į formą ir padėkite jį į šaldytuvą, arba mikrobangų krosnelėje, kol jis bus formos.Posūkiais silikono formos ir imti gatavo dervos.

Plačiai naudojamas: gali padaryti karoliai, apyrankės, auskarai, pakabučiai, anklets, keychains ir kt.Pelėsių ateina su apmušalai skylę dizainas, kuris nereikalauja gręžimo, todėl jis puikiai tinka karoliai, pakabučiai ar keychains.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Mėlyna/Skaidri

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą Sudaro:

1x Silikono Formos

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Silikono
  • Prekės Pavadinimas: JAVRICK
  • Modelio Numeris: W89D2SS317079
  • Elemento Tipas: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
  • Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas: Pelėsis

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar