Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

3 Vnt 18Cm IEC 320 90 Laipsnių C13 3 Pin Moteris C14 3 Pin Male PDU Maitinimo ilgintuvas Kompiuterių LED HDTV

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€18.92 €9.46
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k373756

100% Visiškai Naujas, Aukštos Kokybės.Kabelio ilgis: 18cm(sudėtyje yra dvi jungtys gale).

Tiesiogiai prijungti C14 KOMPIUTERĮ arba įrenginį į C13 uosto į jūsų PDU arba UPS.Pratęsti jūsų maitinimo laidą daugiau lankstumo

naudojami pratęsti Maitinimo kabeliai patogiai pasiekti dauguma modelių stalinių kompiuterių, LED apšviestas monitoriai, galingumo garsiakalbiai, lubų montuojamas projektoriai, hd televizoriai, lazeriniai spausdintuvai ir daugiau.

Su Kampu C13 jungtis leidžia įrenginiams, lengva, sunkiai prieinamose vietose, pavyzdžiui, nugaros, Kompiuteriai, periferiniai įrenginiai ir bagažinės gaubtas, spintos.

Vardinė Įtampa: 250V 10A.Įsitikinkite, kad įranga, naudojant šį adapterį veiks ne tiekiama įtampa, siekiant išvengti žalos.

1.Jungtis A: IEC 320 C14 Vyras

2.Jungtis B: 90 Laipsnių IEC 320 C13 Moteris

3.Kabelio ilgis: 18cm(sudėtyje yra dvi jungtys pabaigos)

4.Skirtas dirbti su monitoriai, skeneriai, spausdintuvai, ir kitų prietaisų, kurie naudoja 3-pin male-to-moterų gaubtų maitinimo jungtis

5.Vardinė Įtampa: 250V 10A.Šis produktas neturi funkcija, kintamo slėgio, ir ji negali pakeisti įtampa.

6.Kampinį C13 jungtis į vieną pusę ir tiesiai C14 jungtis, kita vertus, šis kabelis tinka ankštose erdvėse prijungti tinklo įrenginių, kurie naudoja nuimamas maitinimo laido.

7.Kai prijungtas, šis kabelis sėdi flush prieš įrenginio galia teikti papildomą erdvės uždarymo stalo ar spintelės durų, o taip pat leidžia pagerinti organizacijos viduje perkrautas srityse.

Spalva: Juoda

medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys: 3 x Maitinimo ilgintuvas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: IDE Kabeliai

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar