Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

AC 100-240V DC 24V 6-17A 12V 24V Maitinimo Modulis Režimo Maitinimo Tiekimo Power Board Perjunkite Maitinimo Jungiklį, AC-DC Izoliuotas B I7A8

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€2.58 €1.68
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k372304

Gaminio parametrų

1. Spalva yra taip, kaip parodyta paveikslėlyje

2. Maitinimo tipas

3. Galingumas 55W

4. Išėjimo įtampa yra 12V

5. Išėjimo srovė-4A

Produkto savybės

1. Apsaugoti grandinės sauga: maitinimo jungiklis apsaugos valdyba gali apsaugoti grandinės saugumą, užkirsti kelią galia nuo viršsrovių, viršįtampių ir kitų situacijų, kad būtų galima išplėsti gyvenimo grandinės.

2. Paprasta ir lengva naudoti: maitinimo jungiklį apsaugos valdyba turi savybių paprasta ir lengva naudoti, vartotojai gali lengvai įdiegti ir naudoti, pagerinti vartotojų patirtį.

3. Vietos taupymas: Maitinimo jungiklis apsaugos valdybos kompaktiško dydžio, galite sutaupyti vietos, tinkamos įvairioms kompaktiškas progoms.

4. Stiprus suderinamumas: maitinimo jungiklis apsaugos valdyba yra suderinama su daug įvairių tipų elektros jungiklius lengvai pakeisti ir atnaujinti.

5. Apsaugoti prietaisą: jungiklį apsaugos valdyba gali veiksmingai apsaugoti prietaisą nuo žalos, kurią sukelia grandinės gedimus ar elektros jungiklį klaidų, ir užtikrina ilgalaikį stabilų veikimą, prietaisą.

Apima moduliai, *1

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pakuotė: Taip
  • Tipas: USB Adapteris
  • Prekės Pavadinimas: GRWIBEOU

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar